Bali met kleine kinderen

Alle moedersgidsen

LAAT MIJ JE HELPEN OM DE MOOISTE HERINNERINGEN met je kinderen TE MAKEN OP REIS door uitgebreide & kindvriendelijke e-guides en google maps kaarten. Van frustraties en gestress aan tafel of op vakantie, tot vele ontspannen momenten!

Van wereldreis met 2 kleine kinderen tot de leukste kindvriendelijke uitjes in Nederland & België. Wij doen het allemaal, voor de mooiste herinneringen met onze kinderen. En nooit later denken: had ik maar... Tegelijkertijd vind ik het ook fijn om mijn koffie warm te drinken, terwijl de kinderen heerlijk zelf spelen in een speelhoek of speeltuin. Alle moeders verdienen een rust momentje, daarom verzamel ik in online gidsen de leukste kindvriendelijke plekken. Van Bali tot en met Nederland & België. 

De online gidsen die jou als moeder meer ontspanning gaan brengen:

Bali met kinderen

Moedersgids (online boek)

€ 22,95
€ 17,95
Rondreis Bali met kleine kinderen
Maak onvergetelijke herinneringen met de Bali Moedersgids (online boek). 100+ pagina's, inclusief een Whatsappgroep, 4 bonussen en de mogelijkheid om de Google Maps Kaart extra bij te voegen. 

Horeca met speelplek NL

Google Maps Kaart

€ 19,95
€ 14,95
Restaurant met speelhoek in Nederland
Geen gestress of frustratie meer met je kinderen die de boel op stelten zetten aan tafel. Ontspannen je koffie opdrinken terwijl je kunt kletsen met een vriendin of je partner! Altijd een horeca met speelplek bij jou in de buurt of op de route.

Horeca met speelplek BE

Google Maps kaart

€ 19,95
€ 14,95,-
Restaurant met speelhoek in Nederland
Geen gestress of frustratie meer met je kinderen die de boel op stelten zetten. Ontspannen je koffie opdrinken terwijl je kunt kletsen! Altijd een horeca met speelplek bij jou in de buurt of op de route.
 
Afgelopen jaar zijn wij een hele tijd op wereldreis geweest met onze 2 kleine dochters van toen 3 & 1 jaar. Een geweldige en bijzondere tijd. Iets wat ik eigenlijk absoluut niet durfde, ik had enorme angsten en nachtmerries. En toch was het de beste beslissing van ons leven tot nu toe! Tijdens het reizen werd ik steeds beter in het vinden van kindvriendelijke restaurants (met speelplek), kindvriendelijke avonturen en hidden gems. Een wereld ging open, want opeens hadden we veel meer ontspan momenten!


Nadat ik super veel vragen via mijn DM kreeg met hoe ik al die leuke kindvriendelijke plekken vond, dacht ik; dit kan ik op een veel grotere manier met andere moeders delen. Zodat ook jullie meer ontspanmomenten hebben tijdens je vakantie of op je vrije dag.

Playa del Carmen Mexico activiteiten met kinderen en baby