Leukste restaurants met speelplek in Nederland

DÉ Google Maps kaart met kindvriendelijke horeca

Altijd een restaurant of café met speelplek bij jou in de buurt!

JE MOET ALS MOEDER AL ZOVEEL NADENKEN, BESLISSINGEN MAKEN, DINGEN OPZOEKEN, JE BENT ALTIJD BEZIG MET OF VOOR DE KIND(EREN). 

Maar je wilt graag met je kind(eren) zijn, op je vrije dag. Wat is er fijner dan zelf heerlijk een kop warme koffie drinken, je gesprek kunnen afmaken en je kinderen zien genieten met een bigsmile in een speelhoek. Of nog beter je zit heerlijk in het zonnetje op het terras, terwijl je kleine speelt in de speeltuin. 


De Google Maps Kaart helpt jou makkelijk en in 1 oogopslag dit soort plekken te vinden. Altijd een horeca met speelplek bij jou in de buurt, waar in Nederland je ook bent. Tijd voor ontspanning!

Restaurant met speelhoek in NL

Niet meer eindeloos Googlen, waar je nu weer kunt eten met de kids

Er staan ook veel plekjes in, die niet te Googlen zijn door tips van volgers! Sommige restaurants hebben bijv. niet duidelijk op de website staan of er een speelhoekje is.

Restaurant met speelhoek in NL

Geen ongeduldige kinderen meer aan tafel

Van subtiel speelhoekje tot uitgebreide speeltuinen/kamers vind je bij de horeca-plekken

Restaurant met speelhoek in NL

Ontspannen je koffie warm opdrinken EN kunnen kletsen

Je kinderen vermaken zich, terwijl jij echt even kunt ontspannen

Restaurant met speelhoek in Nederland

Voordelen van de Google maps kaart

Wat is het?
Een Google Maps kaart met meer dan 300 horeca met speelplek in Nederland. In dit navigatiesysteem zie je in 1 oogopslag allemaal soorten kindvriendelijke horeca. Van subtiele speelhoekjes, tot uitgebreide speeltuinen en indoor speelruimtes.


 • Je ziet altijd welke horeca met speelplek bij jou in de buurt zit, waar je ook bent. Er staan meer dan 300 horeca-plekken op de kaart! 


 • Als jij navigeert zie je precies welke horeca met speelplek er op de route zit. Probeer dat maar eens uit te vogelen met 300 plekken uit een PDF gids : - )!


 • Door middel van verschillende icons zie je direct wat voor soort horeca het is, binnen of buiten bijv.


 • Je kunt makkelijk doorklikken naar de website, het telefoonnummer om te reserveren, of de Google reviews inzien!
Restaurant met speelhoek in Nederland

Alles wat je niet wilt missen:

 • Horeca plekken (geen monkeytowns) in heel NL met een speelplek en/of speeltuin. Van fancy koffietentjes met speelhoekje, wereldrestaurants met indoor speeltuinen tot speelboerderijen! Al meer dan 300 horeca's staan erin!

 • Je ziet aanvullende informatie in jouw kaart zoals Google reviews, het adres, de website en mijn persoonlijke notities! En je kunt direct navigeren naar de bestemming.

 • Inclusief een stijlvolle en overzichtelijke handleiding om jouw Google Maps kaart in te stellen, het is super simpel!


Nu tijdelijk maar € 14,95 (hij wordt bijna € 19,95)! De kaart kun je los kopen, maar... lees nog even verder.

Restaurant met speelhoek in Nederland

Deze extra mogelijkheden wil je ook niet missen. Je kunt premiumlid worden (1e maand gratis) en het volgende krijgen:


 • Een maandelijkse update van jouw Google Maps kaart (een interactieve kaart dus; komen bijv. circa 5 horeca-plekken per maand bij).


 • Gezellige en exclusieve Facebook community met andere ouders met uitgebreide tips, extra beeldmateriaal & ervaringen voor horeca en kindvriendelijke uitjes.


 • Elke maand krijg jij een persoonlijk bericht van nieuwe veranderingen die toegevoegd zijn in de kaart (per mail)


 • Je weet ook elke maand waar de leukste kindvriendelijke activiteiten, brunches en workshops gegeven worden bij de horeca. Je krijgt daar een overzicht van per e-mail


 • De eerste maand gratis & daarna maar € 4,95 per maand (1,5 latte : - ) of een onzin speelgoedje bij de Action). Per aantal abonnees gaat het maandelijkse tarief omhoog, mis deze lage maandelijkse prijs dus niet! Bevalt het niet na de 1e gratis proefmaand, kun je gewoon opzeggen!


p.s. je hebt een gmail account nodig om de kaart te kunnen openen. Heb je die nog niet? Maak deze eerst gemakkelijk aan in 1 min. via deze link: klik hier.

Restaurant met speelhoek in NL

Interactief & dus altijd up to date (bij Premium)!

Elke maand wordt de Google Maps kaart ge-update. Zo heb je altijd een relevante gids in je handen!

Restaurant met speelhoek in NL

Altijd een kindvriendelijke horeca plek in de buurt op je telefoon!

Waar je ook bent, je kijkt alleen in de map en ziet wat en wat voor restaurant er in de buurt zit! Van cozy koffietent met speelhoekje, tot uitgebreide speeltuinen bij een restaurant. 

Restaurant met speelhoek in NL

Maandelijks aanvullende tips per e-mail (alleen bij Premium!)

Elke maand krijg jij een overzichtelijk van de aanpassingen die gemaakt zijn in de Google Maps kaart en alle leuke activiteiten/ workshops bij de horeca plekken die gepland staan voor de eerstvolgende maand.

Restaurant met speelhoek in Nederland

De Google Maps kaart

Als moeder van 2 kleine rebelletjes van 4 & 2 jaar heb ik tijdens onze wereldreis ervaren hoe fijn het is om rustig een koffie te drinken terwijl de kinderen een plekje hadden om te spelen. Ik laad daar zo ontzettend van op!

Wij hebben in Nederland ontzettend veel horeca spots met speelplek binnen en buiten! En ik heb het echt over talloze... Die ben ik gaan verzamelen door heel Nederland. Want hoe fijn is het als je op stap bent, op visite, naar een pretpark of ander uitje en je bent vervolgens op zoek naar een kindvriendelijk restaurant of café?

Vanaf nu hoef je alleen nog maar in jouw Google maps te kijken en je ziet meteen wat er bij jou in de buurt zit, waar je ook bent. 

Praktische informatie: Je hebt 2 opties:


1. Je koopt een vaste kaart nu met korting voor € 14,95 met meer dan 300 horeca-plekken met speelplek.
2. Je wordt ook premium (1e maand gratis) en neemt het laagdrempelige abonnement voor een super lage prijs (nu nog). Dan ontvang je elke maand extra horeca-plekken, tips voor leuke kindvriendelijke workshops/activiteiten EN kom je in een community met andere ouders om NOG meer ervaringen, tips, uitgebreid beeldmateriaal te delen (deze is echt super waardevol!). Dit is maandelijkse opzegbaar. 

p.s. Heb jij een Gmail account? Die dien je namelijk in te vullen bij het betalen. Als je die nog niet hebt, klik hier om die in 1 min. aan te maken. Mocht je een hotmail, live etc hebben die gekoppeld is aan een Google Account, dan kun je gewoon je normale e-mail doorgeven.

Restaurant met speelhoek in Nederland

Kelly Clark

Moeder van 2 kleine kinderen

Wauw, echt ge-wel-dig!

Als moeder ben je gewoon ontzettend druk en veel op pad. De Google Maps kaart van Adriana is overzichtelijk en gestructureerd ingedeeld. Ik vind makkelijk een plek, waar ik ook ben, waar ik rustig mijn koffie kan drinken terwijl de kinderen spelen in de speelhoek!
Restaurant met speelhoek in NL
€ 19,95
nu maar € 14,95

Horeca met speelplek Google Maps kaart

Aan de hand van icoontjes kun je gemakkelijk zien wat voor horeca gelegenheid met speelplek er bij jou in de buurt zit. 


Je koopt een losse kaart voor tijdelijk € 14,95. Je kunt als extra ook de 1e maand gratis premium zijn en daarna voor de laagdrempelige prijs van € 4, 95 per maand (deze gaat ook bijna omhoog voor diegene die nu nog niet abonneren). Die kun je gemakkelijk maandelijks opzeggen.


Je hebt een gmail nodig (en die dien je in te vullen bij de check-out!). Heb je
die nog niet? Klik dan hier om een gmail account in 1 minuten aan te maken. Of als je een andere e-mail hebt gekoppeld aan een Google Account, dan kun je je dat e-mailadres doorgeven.

Hi, ik ben Adriana. Moeder van 2 kleine meiden

Afgelopen jaar zijn wij een hele tijd op wereldreis geweest met onze 2 kleine dochters van toen 3 & 1 jaar. Een geweldige en bijzondere tijd. Iets wat ik eigenlijk absoluut niet durfde, ik had enorme angsten en nachtmerries. En toch was het de beste beslissing van ons leven tot nu toe! Tijdens het reizen kwamen we veel restaurants met speelhoek/tuin tegen. Ik dacht, dat moeten we in Nederland ook hebben! Niet wetende dat er al 100en bestaan. 


Zodoende ging ik ze in kaart brengen, want hey, ik drink m'n Latte graag warm! In de reiswereld is een Google Maps Kaart maken best wel 'normaal'. Zo is de Google Maps Kaart voor Horeca met speelplek in NL tot stand gekomen. België is ook bijna af!

Heb je vragen? Laat het gerust weten via 'Contact"

Playa del Carmen Mexico activiteiten met kinderen en baby

Veelgestelde vragen

Restaurant met speelhoek in Nederland

Zit er in mijn provincie wel genoeg?

De aantallen horeca in de verschillende producten per provincie in de basiskaart (in de PREMIUMkaart zitten er meer):

Noord - Holland: 47 in basiskaart. Groningen: 17 in basiskaart. Friesland: 20 in basiskaart. Drenthe & Overijssel: 29 in basiskaart. Utrecht & Flevoland: 43 in basiskaart. Gelderland: 31 in basiskaart. Zuid-Holland: 51 in basiskaart. Noord-Brabant: 47 in basiskaart. Limburg: 27 in basiskaart. Zeeland: 14 in basiskaart

Leukste restaurants met speelplek in Nederland

Word de basiskaart bijgewerkt?

Als je alleen de basiskaart koopt, dan verandert er niets aan de kaart. Alleen als je PREMIUM lid wordt voor € 4,95 per maand komen er extra horeca met speelplek maandelijks bij.
Restaurant met speelhoek in Nederland

Kan ik de kaart los kopen?

Ja, voor tijdelijk € 14,95 koop je de basiskaart los met meer dan 300 horeca met speelplek. 
Restaurant met speelhoek in Nederland

Kan ik de plekken niet gewoon Googlen?

Ten eerste is een integratie van de Horeca plekken in je Google Maps (het navigatiesysteem) heel anders dan een lijstje met horeca plekken. Stel dat ik een uur in de auto zit met de kinderen, dan moet ik 30/40 dorpen/steden Googlen om te zien wat er op de route zit. Daarnaast zit een plek soms net over de grens bij een andere provincie, waar je waarschijnlijk niet eens naar zou kijken op een lijst. In de Google Maps kaart zie je precies wat er bij jou in de buurt zit EN wat er op je route ligt. En ten tweede heb ik ontzettend veel tips gekregen van volgers (echt zo mooi!), er zitten best wat horeca bij die niet op hun website (of elders op internet) vermelden dat ze een speelhoekje binnen hebben.
Restaurant met speelhoek in NL

Wat is het verschil tussen de basiskaart en als je PREMIUM lid wordt?

Je kunt de kaart loskopen voor € 14,95. Dat is een vaste kaart & worden geen extra plekken aan toegevoegd. Als je het abonnement erbij neemt, dan krijg je OOK toegang tot een interactieve kaart (PREMIUM). Aan deze kaart worden maandelijks nieuwe horeca toegevoegd. Daarnaast krijg je ook toegang tot de exclusieve Facebookgroep waar je tips kunt zien van andere ouders en ook kunt delen. En een maandelijkse mail met tips voor leuke kindvriendelijke workshops en activiteiten bij de kindvriendelijke horeca. 
Restaurant met speelhoek in Nederland

Voor welke leeftijden zijn de speelplekken leuk?

Dat varieert per plek. Bij de ene horeca is het leuk met kleine kinderen, als er een subtiel speelhoekje is. Bij de andere is er een uitgebreide speeltuin of een speelkelder met games, bios etc. Je hebt er het meeste aan voor kinderen vanaf ongeveer 1 jaar tot en met 7/8 jaar.