Horeca met speelhoek en speeltuin in NL

Hét overzicht van 300+ horeca met speelplek voor moeders die meer ontspanning verlangen

Horeca met speelhoek en speeltuin in NL

Hét overzicht van 300+ horeca met speelplek voor moeders die meer ontspanning verlangen

Inspirerende moeders met eigen bedrijf

DÉ Google Maps kaart die ervoor zorgt dat jij je koffie voortaan alleen nog maar warm drinkt!

Jij bent een moeder die meer bewust wilt genieten van haar tijd met de kinderen, je stelde je altijd voor dat je als moeder geduldig zou zijn en alleen maar zou spelen met ze.


Maar heel eerlijk... vind je het soms zwaar. Je bent vaak bezig met 'zorgen' voor de kinderen of snel afgeleid tijdens het spelen, omdat je continu aan staat en zorgt voor de kids. Eigenlijk wil je meer ECHT genieten met de kinderen, maar je hebt daarvoor meer ontspanning nodig.


Je weet dat het heerlijk is om bij plekjes te zijn waar de kinderen kunnen spelen en jij even tot rust kunt komen, maar tegelijkertijd heb je geen energie om te zoeken waar je heen moet.


Ben je hier klaar mee? 
1.  Ben jij het zat om last minute nog iets te moeten verzinnen voor de kinderen als ze thuis zijn? Heb je na een lange dag huishoudelijke taken en to-do's afwerken geen energie meer om een leuk uitje te plannen voor de volgende dag?


2. Ga je altijd maar weer naar dezelfde plekjes of de grote indoorspeeltuinen (ook wel bekend als krijspaleizen), en heb je genoeg van patat met frikandel?


3. Blijf je soms op je vrije middag met de kinderen maar gewoon thuis, omdat je geen idee hebt waar je naartoe kunt gaan? Dit leidt vaak tot een lamlendige dag met teveel schermtijd voor de kinderen. Frustrerend, toch?


4. Als moeder wil je meer ontspanning en tijd om je eigen to-do's af te vinken, rustig een boek te lezen, of een gesprek af te maken met een vriendin of partner zonder voortdurend "mamaaaa" te horen.


Stel je voor dat je binnen 1 minuut kunt zien waar een kindvriendelijke horecaspot in de buurt is. Waar jij ontspannen kunt genieten van een latte (uit een écht koffiezetapparaat) met een vers stuk worteltaart, terwijl de kinderen hun energie kwijt kunnen in een speeltuin of speelhoek. Geen troep meer thuis!


En als je langere stukken rijdt, wil je een gemakkelijk overzicht van welke kindvriendelijke horeca op de route liggen, zonder elk dorp en stad op Google te moeten uitpluizen.


Dit alles is nu mogelijk met de Google Maps kaart van 300+ horeca met speelplek (binnen & buiten).

Met deze kaart heb je:

 • Meer ontspanning en tijd voor jezelf als moeder

 • Een overzicht van leuke en kindvriendelijke horecaspots, zelfs als je al met de kids in de auto zit

 • Nooit meer stress over waar je naartoe moet met de kinderen


Wil jij deze geweldige oplossing? Klik hieronder om toegang te krijgen tot de Google Maps kaart en maak het moederschap een stuk makkelijker en leuker!


Horeca met speelhoek en speeltuin in NL

Dit is het enige concept waarbij je in één oogopslag ziet welke kindvriendelijke horeca er bij jou in de buurt zit

Horeca met speelhoek en speeltuin in NL

Review Kelly: "Het gevoel dat ik ze te kort doe, omdat ik ook al zo veel werk."

Kelly over de Google maps Kaart:


"Voorheen altijd maar naar balorig, hooguit een keer naar het kabouterpad of monkeytown. Bij ons zat er nooit echt veel variatie in, puur omdat ik geen idee had van alle leuke plekken! 

Ik waagde wel eens een gokje op Google maar daar kwam ik plekken tegen die of heel ver waren. Ik voel me altijd een nog al inspiratieloze moeder, ergens het gevoel dat ik ze dan wat te kort doe, omdat ik ook al zo veel werk. 

Als we dan op pad gaan zou het een enorme win zijn als ik ook even lekker kan zitten terwijl de kids spelen, maar vaak waren de plekjes die ik wel vond nooit helemaal geschikt.

Totdat ik de Google maps kaart, horeca met speelplek ontdekte! Wat een uitvinding is dit! De kids zijn laaiend enthousiast en ik zelf ook. Nooit geweten dat er zo ontzettend veel leuke spots bij ons in de buurt zitten! Ook als we een weekendje weg gaan kunnen we onderweg geschikte spots vinden. Tot nu toe echt allemaal geweldige plekken en we kunnen niet wachten weer lekker op pad te gaan.

Ik heb het abonnement erbij genomen en dat is echt absoluut de moeite waard. Super leuke kortingen en plekken die uitgelicht worden. Zo rijden we soms een stukje verder en komen we op nog veel meer leuke plekken (en zo groot is Nederland ook weer niet dus vinden wij echt de moeite waard!). 

Kennissen vragen mij nu steeds hoe kom je toch aan al die leuke plekjes? Dus het is ook leuk om andere weer te inspireren! Het is écht een enorme aanwinst en het voelt zo fijn om de kids lekker mee op avontuur te nemen en steeds samen nieuwe plekjes te ontdekken. 

Dit beloofd een fantastische zomer te worden"

Voordelen Google Maps Kaart

Horeca met speelhoek en speeltuin in NL

In één oogopslag kindvriendelijke horeca, zelfs als je navigeert

Horeca met speelhoek en speeltuin in NL

Overzicht van reviews, foto's en website

Horeca met speelhoek en speeltuin in NL

Bij het extra abonnement maandelijkse updates & kortingen

Horeca met speelhoek en speeltuin in NL

''De kaart geef mij zo ontzettend veel rust, wetende dat ik niet hoef te zoeken en desnoods in de auto nog kan kijken waar we heen gaan. Dat gun ik elke moeder!''

Uniek date idee tijdens jubileum in Nederland

"Ik vond het moederschap regelmatig overwhelming"

en toen de 2e erbij kwam al helemaal! Oh, wat was dat intens. Als ik vrij was ging ik, bij gebrek aan tijd en energie voor een zoektocht naar wat nieuws, vaak naar dezelfde plek. Elke keer dacht ik op het laatste moment; shit moet echt nog iets zoeken om te doen met de kids. Door onze wereldreis kwam ik op het idee om horeca met speelplek in NL in een Google Maps Kaart te stoppen. Ontzettend veel werk, achteraf, haha. Maar ik ontvang nu zoooveel mooie berichten van moeders die hier echt behoefte aan hadden. Heerlijk een boek mee of m'n laptop om wat to do's af te vinken, zo kan ik veel meer ontspannen en ben ik een meer geduldige moeder!
Horeca met speelhoek en speeltuin in NL
€ 19,95
€ 14,95 (nog heel even)

De Google Maps kaart voor moeders die meer ontspanning verlangen

 • Horeca (geen monkeytowns) in alle provincies van NL (300+ of bij het abo 400+) met een speelplek en/of speeltuin. Van fancy koffietentjes met speelhoekje binnen tot terrassen met speeltuin!
 • Altijd een horeca in de buurt
 • Als je navigeert zie je wat er op de weg zit
 • Aanvullende informatie in de kaart zoals Google reviews, het adres en de website
 •  Elk soort horeca heeft een eigen icoon
 • Overzichtelijke handleiding om de Google Maps kaart in te stellen, het is super simpel!
 • Mogelijkheid tot abonnement met vele extra's zoals meer horeca (400+), kortingen, maandelijkse nieuwsbrief en toegang tot exclusieve Facebookgroep


Jij hebt deze link ontvangen met deze tijdelijke korting voor 24 uur! Toegang tot de vaste kaart kun je los kopen & als extra optie kun je abonneren op een interactieve kaart waar o.a. extra horeca wordt toegevoegd.

Hoe werkt de Google Maps:

Restaurant met speelhoek in Nederland

1. Zet de kids in de auto en  vergeet je favo tijdschrift niet

Je ontvangt een handleiding met plaatjes hoe je makkelijk de Google Maps Kaart opslaat in je Google Maps App op je telefoon. Je hebt een gmailadres nodig of e-mail die gekoppeld is aan een Google account.
Horeca met speelhoek en speeltuin in NL

2. Open de horeca kaarten in je Google Maps App  op je telefoon

Je ziet direct wat voor horeca plek er bij jou in de buurt zit of op de route. Met behulp van bijhorende icons zie je wat voor horeca het is; binnen of buiten speeltuin, speelboerderij, koffietent etc. 
Restaurant met speelhoek in Nederland

3. Klik op de horeca die jou aanspreekt en navigeer!

De kaart zit in de Google Maps App en je kunt de functies van het navigeren gebruiken!

Google Maps kaart horeca met speelplek opties:

Eenmalig kopen

Basis kaart

19,95
14,95
Eenmalig
 • Meer dan 300 horeca verspreid over NL
 • Overzichtelijk met icons
 • Inzicht in reviews, foto's en meer informatie vanuit Google
 • In 1 oogopslag zie je horeca met speelplek/speeltuin in de buurt
 • Als je navigeert, op de route dichtstbijzijnde horeca zien
 • Inzicht in restaurants met speelhoek, terrassen met speeltuin, speelboerderijen en meer!
Premium

Premium member

1e maand gratis
daarna € 4,95 per maand
 • Alles wat de basiskaart heeft & extra:
 • Interactieve kaart (aanvulling horeca)
 • Toegang exclusieve Facebookgroep
 • Maandelijkse mail met tips voor kindvriendelijke workshops & kortingen bij horeca 
Playa del Carmen Mexico activiteiten met kinderen en baby

Het idee Google Maps kwam door onze wereldreis:

Mijn naam is Adriana Ljubic (32 jaar), verloofd met Mitchell en moeder van 2 kleine kinderen (5 & 2 jaar oud), net terug van onze wereldreis afgelopen jaar. Wat een levenservaring! Sinds we terug zijn, heb ik helemaal mijn weg gevonden in het maken van waardevolle en unieke digitale boeken/Google Kaarten voor moeders.

Ik vind het geweldig dat ik kleine horeca bedrijven meer op de kaart kan zetten en vooral dat ik jou als moeder kan helpen om meer te ontspannen. Gebruik de kaart vooral voor een moment voor jezelf, kletsen met een vriendin, laptop mee en to do's afwerken, boek mee en lekker lezen etc. De kaart geef mij zo ontzettend veel rust, wetende dat ik niet hoef te zoeken en desnoods in de auto nog kan kijken waar we heen gaan. Dat gun ik elke moeder!

Veelgestelde vragen

Zit er in mijn provincie wel genoeg?

De aantallen horeca in de verschillende producten per provincie in de basiskaart (in de PREMIUMkaart zitten er meer dan onderstaande):


Noord - Holland: 47 in basiskaart. 
Groningen: 17 in basiskaart. Friesland: 20 in basiskaart. Drenthe & Overijssel: 29 in basiskaart.
Utrecht & Flevoland: 43 in basiskaart.
Gelderland: 31 in basiskaart. Zuid-Holland: 51 in basiskaart. Noord-Brabant: 47 in basiskaart. Limburg: 27 in basiskaart. Zeeland: 14 in basiskaart


Word de basiskaart bijgewerkt?

Als je alleen toegang tot de basiskaart koopt, dan verandert er niets aan de kaart. Alleen als je PREMIUM lid wordt voor € 4,95 per maand komen er extra horeca met speelplek maandelijks bij.


Kan ik toegang tot de kaart los kopen?

Ja, voor tijdelijk € 14,95 koop je de basiskaart los met meer dan 300 horeca met speelplek. 


Kan ik de plekken niet gewoon Googlen?

Ten eerste is een integratie van de Horeca plekken in je Google Maps (het navigatiesysteem) heel anders dan een lijstje met horeca plekken.


Stel dat je een uur in de auto zit met de kinderen, dan moet je 30/40 dorpen/steden Googlen om te zien wat er op de route zit. Daarnaast zit een plek soms net over de grens bij een andere provincie, waar je waarschijnlijk niet eens naar zou kijken op een lijst. In de Google Maps kaart zie je precies wat er bij jou in de buurt zit EN wat er op je route ligt. En ten tweede heb ik ontzettend veel tips gekregen van volgers (echt zo mooi!), er zitten best wat horeca bij die niet op hun website (of elders op internet) vermelden dat ze een speelhoekje binnen hebben.


Wat is het verschil tussen de basiskaart en als je PREMIUM lid wordt?

Je kunt toegang tot de kaart loskopen voor € 14,95. Dat is een vaste kaart & worden geen extra plekken aan toegevoegd. Als je het abonnement erbij neemt, dan krijg je OOK toegang tot een interactieve kaart (PREMIUM). Aan deze kaart worden maandelijks nieuwe horeca toegevoegd. Daarnaast krijg je ook toegang tot de exclusieve Facebookgroep waar je tips kunt zien van andere ouders en ook kunt delen. En een maandelijkse mail met tips voor leuke kindvriendelijke workshops, kortingen en activiteiten bij de kindvriendelijke horeca. 


Voor welke leeftijden zijn de speelplekken leuk?

Dat varieert per plek. Bij de ene horeca is het leuk met kleine kinderen, als er een subtiel speelhoekje is. Bij de andere is er een uitgebreide speeltuin of een speelkelder met games, bios etc. Je hebt er het meeste aan voor kinderen vanaf ongeveer 1 jaar tot en met 7/8 jaar.


Horeca met speelhoek en speeltuin in NL
€ 19,95
€ 14,95

Google maps kaart: Horeca met speelplek en speeltuin

 • Horeca (geen monkeytowns) in alle provincies van NL (300+ of bij het abo 400+) met een speelplek en/of speeltuin. Van fancy koffietentjes met speelhoekje tot terrassen met speeltuin!
 • Altijd een horeca in de buurt
 • Als je navigeert zie je wat er op de weg zit
 • Aanvullende informatie in de kaart zoals Google reviews, het adres en de website
 •  Elk soort horeca heeft een eigen icoon
 • Overzichtelijke handleiding om de Google Maps kaart in te stellen, het is super simpel!
 • Mogelijkheid tot abonnement met vele extra's zoals meer horeca (400+), kortingen, maandelijkse nieuwsbrief en toegang tot exclusieve Facebookgroep


Nu tijdelijk € 14,95 (hij wordt bijna € 19,95)! De vaste kaart kun je los kopen en als extra optie kun je abonneren op een interactieve kaart (waar o.a. continu extra horeca wordt toegevoegd)