Leukste restaurants met speelplek in Nederland

DÉ Google Maps kaart met kindvriendelijke horeca

Altijd een restaurant of café met speelplek bij jou in de buurt!

Restaurant met speelhoek in NL

Niet meer eindeloos Googlen, waar je nu weer kunt eten met de kids

Er staan ook veel plekjes in, die niet te Googlen zijn door tips van volgers! De restaurants hebben bijv. niet duidelijk op de website staan of er een speelhoekje is.

Restaurant met speelhoek in NL

Geen ongeduldige kinderen meer aan tafel

Van subtiel speelhoekje tot uitgebreide speeltuinen/kamers vind je bij de horeca-plekken

Restaurant met speelhoek in NL

Ontspannen je koffie warm opdrinken EN kunnen kletsen

Je kinderen vermaken zich, terwijl jij echt even kunt ontspannen

Restaurant met speelhoek in Nederland

Voordelen van de Google maps kaart

Wat is het?
In Google Maps heb ik een kaart gemaakt met meer dan 300 horeca met speelplek in Nederland. In dit gratis navigatiesysteem zie je in 1 oogopslag allemaal soorten kindvriendelijke horeca. Van subtiele speelhoekjes, tot uitgebreide speeltuinen en indoor speelruimtes.


 • Je ziet altijd welke horeca met speelplek bij jou in de buurt zit, waar je ook bent. Er staan nu al meer dan 300 horeca-plekken op de kaart! 


 • Als jij navigeert zie je precies welke horeca met speelplek er op de route zit. Probeer dat maar eens uit te vogelen met 300 plekken uit een PDF gids : - )!


 • Door middel van verschillende icons zie je direct wat voor soort horeca het is, binnen of buiten bijv.


 • Je kunt makkelijk doorklikken naar de website, het telefoonnummer om te reserveren, of de Google reviews inzien!
Restaurant met speelhoek in Nederland

Alles wat je niet wilt missen:

 • Horeca plekken (geen monkeytowns) in heel NL met een speelplek en/of speeltuin. Van fancy koffietentjes met speelhoekje, wereldrestaurants met indoor speeltuinen tot speelboerderijen! Al meer dan 300 horeca's staan erin!

 • Je ziet aanvullende informatie in jouw kaart zoals Google reviews, het adres, de website en mijn persoonlijke notities! En je kunt direct navigeren naar de bestemming.

 • Inclusief een stijlvolle en overzichtelijke handleiding om jouw Google Maps kaart in te stellen, het is super simpel!


Nu tijdelijk maar € 14,95 (hij wordt bijna € 19,95)! De kaart kun je los kopen, maar... lees nog even verder.

Restaurant met speelhoek in Nederland

Deze extra mogelijkheden wil je ook niet missen. Je kunt premiumlid worden (1e maand gratis) en het volgende krijgen:


 • Een maandelijkse update van jouw Google Maps kaart (een interactieve kaart dus; komen bijv. circa 5 horeca-plekken per maand bij).


 • Gezellige en exclusieve Facebook community met andere ouders met uitgebreide tips, extra beeldmateriaal & ervaringen voor horeca en kindvriendelijke uitjes.


 • Elke maand krijg jij een persoonlijk bericht van nieuwe veranderingen die toegevoegd zijn in de kaart (per mail)


 • Je weet ook elke maand waar de leukste kindvriendelijke activiteiten, brunches en workshops gegeven worden bij de horeca. Je krijgt daar een overzicht van per e-mail


 • De eerste maand gratis & daarna maar € 4,95 per maand (1,5 latte : - ) of een onzin speelgoedje bij de Action). Per aantal abonnees gaat het maandelijkse tarief omhoog, mis deze lage maandelijkse prijs dus niet! Bevalt het niet na de 1e gratis proefmaand, kun je gewoon opzeggen!


p.s. je hebt een gmail account nodig om de kaart te kunnen openen. Heb je die nog niet? Maak deze eerst gemakkelijk aan in 1 min. via deze link: klik hier.

Restaurant met speelhoek in NL

Interactief & dus altijd up to date (bij Premium)!

Elke maand wordt de Google Maps kaart ge-update. Zo heb je altijd een relevante gids in je handen!

Restaurant met speelhoek in NL

Altijd een kindvriendelijke horeca plek in de buurt op je telefoon!

Waar je ook bent, je kijkt alleen in de map en ziet wat en wat voor restaurant er in de buurt zit! Van cozy koffietent met speelhoekje, tot uitgebreide speeltuinen bij een restaurant. 

Restaurant met speelhoek in NL

Maandelijks aanvullende tips per e-mail (alleen bij Premium!)

Elke maand krijg jij een overzichtelijk van de aanpassingen die gemaakt zijn in de Google Maps kaart en alle leuke activiteiten/ workshops bij de horeca plekken die gepland staan voor de eerstvolgende maand.

Restaurant met speelhoek in Nederland

De Google Maps kaart

Als moeder van 2 kleine rebelletjes van 4 & 2 jaar heb ik tijdens onze wereldreis ervaren hoe fijn het is om rustig een koffie te drinken terwijl de kinderen een plekje hadden om te spelen. Ik laad daar zo ontzettend van op!

Wij hebben in Nederland ontzettend veel horeca spots met speelplek binnen en buiten! En ik heb het echt over talloze... Die ben ik gaan verzamelen door heel Nederland. Want hoe fijn is het als je op stap bent, op visite, naar een pretpark of ander uitje en je bent vervolgens op zoek naar een kindvriendelijk restaurant of café?

Vanaf nu hoef je alleen nog maar in jouw Google maps te kijken en je ziet meteen wat er bij jou in de buurt zit, waar je ook bent. 

Praktische informatie: Je hebt 2 opties:


1. Je koopt de kaart zoals hij nu is voor tijdelijk € 14,95 met meer dan 300 horeca-plekken met speelplek.
2. Je wordt ook premium (1e maand gratis) en neemt ook het laagdrempelige abonnement voor een super lage prijs (nu nog). Dan ontvang je elke maand ongeveer 5 extra horeca-plekken, tips voor leuke kindvriendelijke workshops/activiteiten EN kom je in een community met andere ouders om NOG meer ervaringen, tips, uitgebreid beeldmateriaal te delen (deze is echt super waardevol!). Dit is maandelijkse opzegbaar. 

p.s. Heb jij een Gmail account? Die dien je namelijk in te vullen bij het betalen. Als je die nog niet hebt, klik hier om die in 1 min. aan te maken. Mocht je een hotmail, live etc hebben die gekoppeld is aan een Google Account, dan kun je gewoon je normale e-mail doorgeven.

Restaurant met speelhoek in Nederland

Kelly Clark

Moeder van 2 kleine kinderen

Wauw, echt ge-wel-dig!

Als moeder ben je gewoon ontzettend druk en veel op pad. De Google Maps kaart van Adriana is overzichtelijk en gestructureerd ingedeeld. Ik vind makkelijk een plek, waar ik ook ben, waar ik rustig mijn koffie kan drinken terwijl de kinderen spelen in de speelhoek!
Restaurant met speelhoek in NL
€ 19,95
nu maar € 14,95

Horeca met speelplek Google Maps kaart

Aan de hand van icoontjes kun je gemakkelijk zien wat voor horeca gelegenheid met speelplek er bij jou in de buurt zit. 


Je koopt een losse kaart voor tijdelijk € 14,95. Je kunt als extra ook de 1e maand gratis premium zijn en daarna voor de laagdrempelige prijs van € 4, 95 per maand (deze gaat ook bijna omhoog voor diegene die nu nog niet abonneren). Die kun je gemakkelijk maandelijks opzeggen.


Je hebt een gmail nodig (en die dien je in te vullen bij de check-out!). Heb je
die nog niet? Klik dan hier om een gmail account in 1 minuten aan te maken. Of als je een andere e-mail hebt gekoppeld aan een Google Account, dan kun je je dat e-mailadres doorgeven.