Moeders die ambitieus zijn

Over mij en moedersmetdromen.nl

Als je het nu niet doet, wanneer dan wel?

Over mij

Ik ben Adriana (31 jaar), en wij zijn net terug van onze wereldreis voor een lange tijd met 2 kleine kinderen (1 en 4jaar). Mijn passie ligt bij het creëren van inspirerende content, moeder met dromen een stap verder helpen door o.a. dit prachtige  experience blog: moedersmetdromen.nl. 


Al sinds ik 15 jaar was, had ik geen idee wat ik 'later' wilde worden. Ik haalde m'n bachelor in Communicatie. Daarna hopte ik van baan naar baan, niks wat ik echt heel leuk vond. Maar hey, je moet werken, dus ik ging door. 


Wat ik al heel zeker wist, was dat ik wilde ondernemen (alleen niet waarin). Het voelde in elke baan alsof ik in een doos opgesloten zat. Ik kon m'n creativiteit niet kwijt, m'n eigen beslissingen niet maken, groeien in m'n bedrijf. Het "vragen" om vakantie benauwde me elk jaar weer. Ik wil leven op mijn voorwaardes, meer dan alleen 48 weken werken en 4 weken verspreid op vakantie. Genieten met m'n kinderen nu zij klein zijn, genieten van m'n liefde nu wij jong zijn en niet pas als we met pensioen zijn. Alles uit het leven halen. Nooit later denken, had ik maar.. En ik wist dat het mogelijk was, alleen nog niet hoe.

Bellasol

Bellasol werd geboren na de geboorte van Elena. M'n eerste ervaring als onderneemster (oke, m'n ouders hebben allebei een succesvol eigen bedrijf, ik heb een goede basis risico nemen meegekregen). De struggles met het maken van de website, de leverancier zoeken, stress voor het bedenken van nieuwe collecties en Social Media.

Powermom programma
In de lockdown kwam het powermom programma tot leven. Moeders gingen 12 weken met mij aan de slag om hun voeding en beweging weer op te pakken. Gefocust op positiever naar je lichaam kijken, meer energie en fitter worden. Na 12 weken deden zij een super gave vrouwelijke, elegante fotoshoot. Het was GEWELDIG. Ik werd zwanger, werkte weer fulltime en stopte na de laatste groep (tijdelijk dacht ik). 


Wereldreis en moedersmetdromen.nl
En toen.. waren we op wereldreis met onze dochters van 4en 1 jaar! Het plan was onbetaald verlof, maar ik voelde aan alles dat dit het moment was om volledig voor mezelf te gaan. Nu of nooit. Op deze website vind je dus geweldige transparante blog-artikelen voor moeders die meer willen, die willen reizen, ondernemen of leuke uitstappen wilt maken in Nederland en het buitenland. 


Content creatie
Een grote liefde heb ik voor inspirerende en transparante content creatie. Het beste beeldmateriaal maken en daar een persoonlijk en transparant verhaal van maken ben ik ontzettend goed in. 


Moedersmetdromen.nl kwam nadat ik merkte dat ik zoveel liefde en inspiratie te geven heb. Aan moeders die meer willen dan waar ze nu zijn. Ik houd van schrijven. En stop daarom alles wat ik weet ik mijn experience blogs. Soms zitten er affiliate links in verwerkt (bijv. je koopt iets voor de normale prijs op bol.com en bol.com geeft mij een % van de aankoop als bedankje voor de tip).


En wie weet wat er allemaal nog komt. I am excited!!

Onze diensten

Tips voor het starten van je eigen bedrijf als moeder

Bellasol

Op zoek naar een leuke parasol? Kijk eens op www.bellasol.nl

Moeders die ambitieus zijn

Kijkje op instagram

Op instagram deel ik onze reis met kinderen en ook veel inspiratie/tips voor drukke & avontuurlijke moeders.

Content creatie Nederland

Content creatie

Een grote passie heb ik om beeldmateriaal van unieke accommodaties te maken. En een persoonlijk verhaal van te maken. 

Wat anderen over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Zo dankbaar voor jou!
Je bent echt een heerlijk mens, 1 van de mooiste in mijn leven! Zo dankbaar dat ik jou heb leren kennen! Dankje daarvoor
Moeders die ambitieus zijn
Suus

dankbaar voor het powermoms traject! 

Je kent me al, maar je bent een powervrouw. Heel veel bewondering voor je & mega dankbaar voor het powermoms traject! Topwijf 🔥❤️
Moeders die ambitieus zijn
Jill
Testimonial Quote or Title
You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
Ms. Nameless
Add Your Stars