ONTDEK DE KINDVRIENDELIJKE REISWERELD MET TIPS EN VERHALEN VAN EEN REIZENDE MOEDER

Handige reisgidsen voor moeders en kinderen

Onze producten

Horeca met speeltuin en speelhoek

Google maps Kaart voor kindvriendelijke
horeca NL

Ben jij toe aan ontspanning? Je koffie warm opdrinken terwijl je kids heerlijk spelen? Gezellig kletsen met je vriendin of partner zonder 100 keer onderbroken worden? Dan is de Google Maps Kaart echt iets voor jou!

De bali
moedersgids

De meest complete Bali e-guide (100+ pagina’s) voor moeders die met kleine kinderen naar Bali reizen. Incl. Whatsappgroep met bijna 100 moeders die gaan of zijn geweest, waar je heerlijk mee kunt sparren en zo je rondreis kunt plannen.

Reizen met kleine kinderen of wereldreis
Rondreis Bali met kleine kinderen gids

De bali
moedersgids

Een complete e-guide (100+ pagina’s) voor moeders die met kleine kinderen naar Bali reizen. Incl. Whatsappgroep met bijna 100 moeders die gaan of zijn geweest, waar je heerlijk mee kunt sparren.
Restaurant met speeltuin en speelhoek in Belgie

Google Maps Kaart voor kindvriendelijke Horeca BE

In heel Vlaanderen vind je op deze Google Maps kaart meer dan 130 horeca’s met speelplek!

"Hé Adriana, we zijn nu in Bali en we zijn oh zó blij met je gids! Kijk er elke dag meermaals in, zijn zo aan t genieten van alle plekken die je aanbeveelt! Dus bij deze dank dank dank! Mijn man vroeg al of je niet nog meer gidsen had van andere landen, die is net zo enthousiast!"

Rondreis Bali met kleine kinderen gids
Marjolein Bali Moedersgids

"We hebben een geweldige samenwerking met Adriana gehad. Haar communicatie was uitstekend en de content die ze creëerde was van hoge kwaliteit. Daarnaast schreef ze een prachtige blog die perfect onze merkwaarden weerspiegelde. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met Adriana samen te werken!"

Samenwerken overnachtingen Adriana Ljubic
Ineke van Nutchel Cosy Cabin

""Wat een uitvinding is de Google Maps Kaart met kindvriendelijke horeca! Nooit geweten dat er zo ontzettend veel leuke spots bij ons in de buurt zitten! Kennissen vragen mij nu steeds hoe kom je toch aan al die leuke plekjes?""

Horeca met speeltuin en speelhoek in Nederland
Kelly Google Maps kindvriendelijke horeca
Horeca met speelhoek en speeltuin in Nederland en Belgie
€ 24,95 € 19,95 (nog heel even)

Google maps kaart: Horeca met
speeltuin indoor and outdoor

Ontvang toegang tot de Google Maps kaart op je telefoon waardoor je in één oogopslag kunt zien waar de kindvriendelijke horeca in Nederland zich bevinden. En daar in 1 rechte lijn naartoe kan rijden.

By Adriana Ljubie

Over moedersmetdromen.nl

Voor alle drukke moeders, voor alle vermoeide moeders, voor moeders die vol leven zitten en alles uit het leven willen halen wat er in zit. Voor de moeder die een mooi leven wilt creëren met en voor haar kinderen.

Je mag best weten dat ik het moederschap af en toe zwaar vind. En toen gingen we met een 3- & 1-jarige op wereldreis, haha. Ik heb het liever zwaar met een view zeg ik tegen iedereen. 

Ik weet dus als geen ander hoe vermoeiend het is om alles te regelen, op te zoeken, hoe belangrijk het is om de perfecte kindvriendelijke spot te vinden, like minded moeders te vinden.. Daarom alles wat wij meemaken, documenteer ik. Alle kindvriendelijke plekken, zowel hier als over de hele wereld, die leg ik vast. 

Zodat jij het niet hoeft te doen en jij alleen maar kunt genieten. Zodat jij je leven als moeder kunt verrijken en de allerleukste uitstapjes en reizen met je kinderen kunt maken (op een ontspannen manier). 

En dus Voila; moedersmetdromen.nl. Waar je de meest complete (reis) moedersgidsen vindt en geweldige kindvriendelijke Google Maps Kaarten met kindvriendelijke horeca of uitjes. 

Informatie over rondreis of reizen met kleine kinderen

IN DE MEDIA:

Gezinsvriendelijke Routes en Handige Reisplanners.

De blogs:

Informatie over rondreis of reizen met kleine kinderen

Kindvriendelijke bestemmingen

Ben jij opzoek naar een nieuwe kindvriendelijke bestemming? Maak je binnenkort een verre reis? Bekijk hier of jouw land ertussen staat of laat je inspireren voor een kindvriendelijke bestemming.

Reizen met kleine kinderen of wereldreis

Praktische tips om te reizen met kinderen

Lees de blogs over het reizen met kleine kinderen, van vliegtips tot vlieggadgets en zoveel meer!

Inspirerende moeders

Van eigen bedrijf, tot wereldreizen met leerplichtige kinderen of emigreren met het gehele gezin? Deze moeders vertellen je er alles over, tot in de detail zoals inkomens, financiën en leerplicht.