ONTDEK DE KINDVRIENDELIJKE REISWERELD MET TIPS EN VERHALEN VAN EEN REIZENDE MOEDER

Over ons

OVER MIJ

Ik ben Adriana (32 jaar), en wij zijn net terug van onze wereldreis voor een lange tijd met 2 kleine kinderen (1 en 3 jaar). 

Al sinds ik 15 jaar was, had ik geen idee wat ik ‘later’ wilde worden. Ik haalde m’n bachelor in Communicatie. Daarna hopte ik van baan naar baan, niks wat ik echt heel leuk vond. 

Wat ik al heel zeker wist, was dat ik wilde ondernemen (alleen niet waarin). Het voelde in elke (marketing) baan alsof ik in een doos opgesloten zat. Ik kon m’n creativiteit niet genoeg kwijt en m’n eigen beslissingen niet maken. Het “vragen” om vakantie benauwde me elk jaar weer. Ik wil leven op mijn voorwaardes, meer dan alleen 48 weken werken en 4 weken verspreid op vakantie. Genieten met m’n kinderen nu zij klein zijn, genieten van m’n liefde nu wij jong zijn en niet pas als we met pensioen zijn. Nooit later denken, had ik maar. En ik wist gewoon dat ik meer kon dan dit.

Tijdens de wereldreis ben ik mijn marketing ervaring gaan gebruiken in mijn content op Social Media & ook in de blogs. Ik volgde meerdere SEO cursussen en investeerde in coaching om nog beter te worden in marketing. 

Maar nog belangrijker; ik vond mijn missie. Mijn missie om moeders, net als ik, te helpen om te genieten van het offline leven met hun kinderen op een ontspannen manier. En ik vind het geweldig leuk om de prachtige kanten van een kindvriendelijke accommodaties in de spotlight te zetten.

Samenwerken Adriana Ljubic Over

IN DE MEDIA:

Voorstellen Samantha team Adriana Ljubic

Mijn team

Samantha

Ondersteuning achter de schermen

Ik ben Samantha (32 jaar) en ik ben as we speak op rondreis door Azië met onze dochter Sara (4) en Bodi (1) Een fantastische ervaring en heel eerlijk: Adriana haar foto’s en verhalen hebben deels het zetje gegeven om de reis écht te gaan maken.

Terug in Nederland ben ik freelancer en help ik het liefste meerdere kleine ondernemers om zo samen te groeien en waarde te kunnen toevoegen. Adriana en ik hadden direct een klik, waarna ik gestart ben met haar te ondersteunen in de vorm van een virtueel assistent. Als je contact met moeders in dromen zoekt, is de kans groot dat ik je verder op weg help! 

Als moeder van 2, weet ik als geen ander hoe lastig/druk het soms kan zijn. De google maps kaarten van Adriana zijn daarom in mijn ogen écht een uitvinding. Zo wordt er tijdens een koffie date met een vriendin weer eens écht met elkaar gesproken en zijn we niet meer alleen met de kinderen bezig. In de eerste week van onze reis merkte ik gelijk hoe lastig het was om kindvriendelijke plekken te vinden. Mede daarom kijk ik uit naar Bali om zelf de Bali gids en kaarten in te gaan zetten. 

Mijn visie & missie

Moeders stimuleren om op een ontspannen manier meer van het offline leven te genieten, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen

Door de wereldreis heb ik ervaren hoe onze 2 kleine dames zich bizar ontwikkelden. Niet alleen in spel, maar vooral ook in wijsheid. Als je bijvoorbeeld de taal niet begrijpt, ga je letten op iemands lichaamstaal. Je gaat iemand echt lezen i.p.v. alleen te luisteren. Je gaat kijken naar het groter geheel. Het continu in andere situaties zijn, nieuwe omgevingen zorgt ervoor dat je moet schakelen en moet aanpassen. Hoe ga je van deze omgeving, wat leuks van maken? Ik ben van mening, hoe meer je in de praktijk erop uit gaat met (kleine) kinderen, hoe beter voor hun ontwikkeling. En hoe minder de schermen erbij komen kijken. 

De digitale wereld gaat steeds meer een grotere rol spelen in ons leven. We moeten ‘schermtijd’ instellen, anders kunnen we ons daar in verliezen. We merken niet meer hoe lang we aan het scrollen zijn en hoeveel tijd dat eigenlijk in beslag neemt. Niemand herinnert zich talloze momenten van scrollen en schermtijd.

Mijn missie is moeders te helpen meer te genieten van het offline leven. Door kindvriendelijke plekken uit te lichten, zowel in eigen land als op reis over de hele wereld. Om als moeder geweldige herinneringen te maken, maar tegelijkertijd ook meer te kunnen ontspannen. Door het eeuwige research voor hen te doen (ook weer minder online zijn daardoor), zeker weten dat moeders op een leuke kindvriendelijke plek komen en door te laten zien hoe heerlijk het is om je kinderen te zien spelen terwijl je zelf even op adem kunt komen met een heerlijke koffie. 

Over Adriana Ljubic

"We hebben een geweldige samenwerking met Adriana gehad. Haar communicatie was uitstekend en de content die ze creëerde was van hoge kwaliteit. Daarnaast schreef ze een prachtige blog die perfect onze merkwaarden weerspiegelde. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met Adriana samen te werken!"

Samenwerken overnachtingen Adriana Ljubic
Ineke Nutchel Cosy Cabin

Werk met mij

Jouw accommodatie, service of gemeente meer op in de spotlight zetten? Als expert op het gebied van reizen met kinderen & als afgestudeerd (HBO) Communicatie (marketing) inspireer ik moeders om naar de mooiste kindvriendelijke bestemming te reizen of om de reis kindvriendelijk te maken. Door middel van SEO blogs (de meeste blogs verschijnen op #1), online reisgidsen en content creatie. Laten wij samen synergie creëren! 

Mijn passies bestaan uit:

Content creatie voor prachtige accommodaties, unieke gebieden en kindvriendelijke uitjes

SEO bloggen over kindvriendelijke bestemmingen

Samen synergie creëren door een sterke content  en positionering strategie neer te zetten

Handige reisgidsen voor moeders en kinderen

Ons product

Restaurant met speelhoek of speeltuin in Nederland

Google maps kaart voor
kindvriendelijke horeca NL

Ben jij toe aan ontspanning? Je koffie warm opdrinken terwijl je kids heerlijk spelen? Gezellig kletsen met je vriendin of partner zonder 100 keer onderbroken worden? Dan is de Google Maps Kaart echt iets voor jou!

De bali
moedersgids

Een complete e-guide (100+ pagina’s) voor moeders die met kleine kinderen naar Bali reizen. Incl. Whatsappgroep met bijna 100 moeders die gaan of zijn geweest, waar je heerlijk mee kunt sparren.
Rondreis Bali met kleine kinderen gids

De bali
moedersgids

Een complete e-guide (100+ pagina’s) voor moeders die met kleine kinderen naar Bali reizen. Incl. Whatsappgroep met bijna 100 moeders die gaan of zijn geweest, waar je heerlijk mee kunt sparren.
Restaurant met speeltuin en speelhoek in Belgie

Google maps kaart voor kindvriendelijke horeca BE

Yes, nu ook LIVE! De Google Maps kaart voor heel Vlaanderen in België. Meer dan 130 horeca met speelhoek of speeltuin waar je kinderen kunnen ravotten naar hartelust en jij je koffie warm drinkt.