ONTDEK DE KINDVRIENDELIJKE REISWERELD MET TIPS EN VERHALEN VAN EEN REIZENDE MOEDER

Kindvriendelijke horeca NL x

Google maps kaart: Horeca met
speeltuin indoor and outdoor

Toegang tot de vaste kaart kun je los kopen &als extra optie kun je abonneren op een interactieve kaart waar o.a. extra horeca wordt toegevoegd.

Rustig en ontspannen in een restaurant zitten

Een boek lezen of koffie drinken terwijl je kids hun energie kwijt kunnen

Overzicht wat er bij jou in de buurt zit

Vanuit huis of als je navigeert zie je wat er op de weg zit

Niet meer schuldig voelen over schermtijd

Je kunt ontspannen toekijken hoe jouw kids met een bigsmile spelen!

Review Kelly: Het gevoel dat ik ze te kort doe,
omdat ik ook al zo veel werk."

Review Kelly: Het gevoel dat ik ze te kort doe,
omdat ik ook al zo veel werk."

Kelly over de Google maps Kaart:


“Voorheen altijd maar naar balorig, hooguit een keer naar het kabouterpad of monkeytown. Bij ons zat er nooit echt veel variatie in, puur omdat ik geen idee had van alle leuke plekken! 

Ik waagde wel eens een gokje op Google maar daar kwam ik plekken tegen die of heel ver waren, of plekken waarvan ik me afvroeg of het wel écht de moeite waard was.

Ik wil het liefst de weekenden, vrije dagen en vakanties leuke dingen doen met de kids! Maar ik voel me altijd een nog al inspiratieloze moeder, ergens het gevoel dat ik ze dan wat te kort doe, omdat ik ook al zo veel werk. 

Als we dan op pad gaan zou het een enorme win zijn als ik ook even lekker kan zitten terwijl de kids spelen, maar vaak waren de plekjes die ik wel vond nooit helemaal geschikt. De speelruimte is net te ver van het tafeltje waardoor ik ze niet goed zie, of het bevindt zich op een andere verdieping (vaak bij restaurants) en daar zijn ze echt te klein voor! 

Totdat ik de Google maps kaart, horeca met speelplek ontdekte! Wat een uitvinding is dit! De kids zijn laaiend enthousiast en ik zelf ook. Nooit geweten dat er zo ontzettend veel leuke spots bij ons in de buurt zitten! Ook als we een weekendje weg gaan kunnen we onderweg geschikte spots vinden. Tot nu toe echt allemaal geweldige plekken en we kunnen niet wachten weer lekker op pad te gaan.

Ik heb het abonnement erbij genomen en dat is echt absoluut de moeite waard. Super leuke kortingen en plekken die uitgelicht worden. Zo rijden we soms een stukje verder en komen we op nog veel meer leuke plekken (en zo groot is Nederland ook weer niet dus vinden wij echt de moeite waard!). 

Ook de Facebook groep is top, leuk om te zien hoeveel moeders er zijn die zo lekker ondernemend zijn en op pad gaan met de kids. Brengt ons ook weer op leuke ideeen! 

Kennissen vragen mij nu steeds hoe kom je toch aan al die leuke plekjes? Dus het is ook leuk om andere weer te inspireren! Het is écht een enorme aanwinst en het voelt zo fijn om de kids lekker mee op avontuur te nemen en steeds samen nieuwe plekjes te ontdekken. 

Het is echt de beste aankoop ever! Dit beloofd een fantastische zomer te worden”

Ik vond het moederschap
regelmatig overwhelming

en toen de 2e erbij kwam al helemaal! Oh, wat was dat intens. Als ik vrij was ging ik, bij gebrek aan tijd en energie voor een zoektocht naar wat nieuws, vaak naar dezelfde plek. Elke keer dacht ik op het laatste moment; shit moet echt nog iets zoeken om te doen met de kids. Door onze wereldreis kwam ik op het idee om horeca met speelplek in NL in een Google Maps Kaart te stoppen. Ontzettend veel werk, achteraf, haha. Maar ik ontvang nu zoooveel mooie berichten van moeders die hier echt behoefte aan hadden. Heerlijk een boek mee of m’n laptop om wat to do’s af te vinken, zo kan ik veel meer ontspannen en ben ik een meer geduldige moeder!

Voordelen Google Maps Kaart

check-all-solid

In één oogopslag horeca met speelplek

Waar je ook bent in heel Nederland, je ziet heel gemakkelijk wat voor soort horeca met speelplek/speeltuin bij jou in de buurt zit.

check-all-solid

Zelfs als je navigeert zie je op de route horeca met speelplek

Je kunt precies zien waar en wat voor horeca er langs je route ligt!

check-all-solid

Overzicht van reviews, fotos, website en direct navigeren

Je ziet aanvullende informatie vanuit Google zoals alle reviews die je op Google vindt!

check-all-solid

Elke soort horeca eigen icoon

Aan de hand van soort icoon zie jij of het een koffietent met binnen speelplek is, een terras met speeltuin of speelboerderij.

Basis kaart

24,95 - 19,95

Premium member

daarna € 4,95 per maand

Het idee Google Maps kwam door onze wereldreis:

Mijn naam is Adriana Ljubic (32 jaar), verloofd met Mitchell en moeder van 2 kleine kinderen (4 & 2 jaar oud), net terug van onze wereldreis afgelopen jaar. Wat een levenservaring! Sinds we terug zijn, heb ik helemaal mijn weg gevonden in het maken van waardevolle en unieke digitale boeken/Google Kaarten voor moeders.

Ik vind het geweldig dat ik kleine horeca bedrijven meer op de kaart kan zetten en vooral dat ik jou als moeder kan helpen om meer te ontspannen. Gebruik de kaart vooral voor een moment voor jezelf, kletsen met een vriendin, laptop mee en to do’s afwerken, boek mee en lekker lezen etc. De kaart geef mij zo ontzettend veel rust, wetende dat ik niet hoef te zoeken en desnoods in de auto nog kan kijken waar we heen gaan. Dat gun ik elke moeder!

"Reizen met mijn kinderen was vroeger stressvol, maar dankzij de geweldige tips en middelen van deze site is het nu een fluitje van een cent! We hebben de beste avonturen samen beleefd."

Sarah L Drukke Moeder van Twee

"Deze website is een echte game-changer geweest voor onze gezinsvakanties. De bestemmingsgidsen zijn zo nuttig en de inpaklijsten hebben ons veel tijd en gedoe bespaard."

Emily R Werkende Moeder

"Ik hou ervan hoe deze site zich specifiek richt op moeders die met kinderen reizen. De adviezen zijn praktisch en de productaanbevelingen zijn perfect afgestemd op onze behoeften."

Jessica M Thuisblijfmoeder