Op date met je partner? 7 unieke date ideeën tijdens je jubileum

In Nederland zorgen wij altijd voor een wekelijkse datenight. Een vaste avond in de week gaan wij met z'n 2en op stap, zonder kinderen. Soms pakken we een hele dag of een overnachting. Hierdoor heb ik heel wat date ideeën in Nederland kunnen verzamelen de afgelopen jaren. In dit blog vind je de meest unieke dates voor je jubileum! Wij gaan ook af en toe gewoon een simpel drankje doen hoor, maar tijdens een verjaardag of jubileum pakken we vaak uit. Zoek jij een uniek date idee voor je jubileum? Bekijk mijn tips hieronder:

1. Een bijzonder luxe diner bij restaurant Yamazato 

Een bijzonder luxe diner meemaken? Dan is Yamazato in Amsterdam echt een aanrader. Vanaf het moment dat je binnenkomt word je op handen gedragen. Personeel wordt uit Japan overgevlogen om hier te komen werken. Je bevindt je echt een paar uurtjes in Japan. Het restaurant heeft een Michelin ster en dat proef je absoluut. Bijzondere gerechten en een unieke beleving. Bekijk Yamazato hier.

Uniek date idee tijdens jubileum in Nederland

Uniek date idee tijdens jubileum in Nederland

2. Unieke overnachting in een hijskraan

Wil je echt eens uniek overnachten? Dan is de Bossche kraan echt een leuk date idee. In 's-Hertogenbosch vind je deze geweldige unieke hotel overnachting. Je kunt zelfs uit je bed de kraan besturen! Hij kan bijna helemaal rond, het uitzicht is prachtig en de volgende ochtend krijg je ook nog een ontbijt. Na je ontbijt even shoppen in 's-Hertogenbosch samen maakt de date met je partner helemaal compleet. Of via de locatie een bootje huren is zelfs mogelijk. Dit was zeker onze leukste date tot nu toe! Bekijk de Bossche kraan hier.
Unieke date ideeen met je partner


3. Diner in motion

In Eindhoven vind je dit unieke diner. Naast dat de gerechten heerlijk zijn, worden ze ook nog eens heel uniek geserveerd. Diner in Motion is een gehele belevenis en niet alleen een normaal uiteten moment. Om je heen is een ware 3d show en zo worden de gerechten ook geserveerd. Je praat hier zeker de komende weken nog over na. Bekijk Diner in Motion hier.


4. Een diner bij Supperclub Amsterdam

In Amsterdam vind je deze super fancy club waar je kunt dineren. Tijdens het diner kun je liggen op 1 van de bedjes en genieten van de show en muziek. Ik was super zwanger toen wij dit voor mijn verjaardag deden. Maar ik heb zo ontzettend genoten! Bekijk Supperclub hier.

5. Dinercruise in Amsterdam door de grachten

Je krijgt een 3-gangenmenu terwijl je vaart door de grachten in Amsterdam. Hoe romantisch is dat! Een geweldig date idee voor met z'n tweeën. Eerst samen lekker shoppen en daarna een romantisch diner. Bekijk de mogelijkheid via deze link.

6. Driegangendiner in het donker in Amsterdam

Dit date idee ligt bij ons ergens in de datejar in Nederland, haha. Ik ben zo benieuwd hoe dit is, het lijkt me eng en leuk tegelijkertijd. Je kunt niet kijken maar je alleen volledig focussen op de woorden van je partner en de smaken van het eten. Ik kijk ernaar uit om het kaartje uit de datejar te trekken zodra we weer terug in Nederland zijn! Jij kunt hem alvast boeken via deze link.

7. Lig samen in een deuk bij Boom Chicago Comedy Show - in Amsterdam

Humor is voor ons zo belangrijk. Wil je echt even goed lachen samen? Alle drukte, stress en bezorgdheid vergeten? Dan is dit echt een goed date idee om samen met je partner te doen. Je dopamine krijgt een ware boost. Bekijk hier de mogelijkheden om kaartjes te bemachtigen voor de show.

Wat was jouw favoriete date ooit? Leuk als je het laat weten in een reactie.

Over de schrijver
Moeder van Elena (2019) en Olivia (2022), gek op reizen met de kinderen, unieke dates met de liefde van m'n leven en vooral meer uit het leven halen dan gemiddeld. Levensgenieter en ambitieus.
Reactie plaatsen