Opzoek naar kindvriendelijke hotels in Chiang Mai op een goede locatie en budgetvriendelijk?

Als je reist met kinderen, en zeker een verre reis zoals naar Chiang Mai, wil je gewoon zeker weten dat je een fijn en schoon hotel hebt.  Zorgvuldig heb ik met veel onderzoek de beste hotels gevonden voor jouw reis met kinderen naar Chiang Mai. Via zowel Expedia als booking.com vond ik deze prachtige en kindvriendelijke hotels in Chiang Mai.

TIP: Bekijk altijd zelf nog even de reviews voordat je boekt! En boek zo snel mogelijk zodat de beste accommodaties voor de beste prijs nog beschikbaar zijn (e.v.t. met flexibele annuleringsvoorwaarden zodat je altijd kunt annuleren).

1. Centrum van Chiang Mai kindvriendelijk hotel: Sleep Mai Lifestyle Hotel Thapae

In het centrum vind je dit heerlijke hotel voor je hotel met kinderen in Chiang Mai, ontbijt mogelijk en gratis parkeergelegenheid. Op loopafstand van de Night Bazaar (leuk om te eten) of the Sunday Walking street market. Klik hier voor Expedia. Klik hier voor booking.com

Kindvriendelijk hotel Chiang Mai

2. Kindvriendelijk hotel in Chiang Mai: Moon Dragon Hotel

Een heerlijk ontspannen hotel met kinderen in Chiang Mai. In het centrum met parkeergelegenheid, op loopafstand van de Night Bazaar en Sunday Walking street market. Met zwembad en ontbijt. Klik hier voor Expedia. Klik hier voor Booking.com.

Chiang Mai met kleine kinderen restaurant

3. Kindvriendelijk en vooral budgetvriendeijk hotel in Chiang Mai: Novotel Chiangmai Nimman Journeyhub

Heel budgetvriendelijk in het centrum van Chiang Mai. Reis je met kinderen: Kinderbedjes zijn mogelijk en zelfs nanny service. Mogelijkheid tot ontbijt en parkeerplek. Klik hier voor Expedia . Klik hier voor booking.com.

Chiang Mai met kleine kinderen restaurant

4. Budgetvriendelijk hotel in het centrum van Chiang Mai: Icon park hotel Chiang Mai

Op 5 minuten loopafstand van de Night Bazaar (waar je in de avond heerlijk kunt eten), er is een parkeerplaats mocht je een auto huren. Er is hier geen zwembad bij om lekker te zwemmen met de kinderen tijdens je verblijf in Chiang Mai. Maar daarom is het budget ook wat vriendelijk. Klik hier voor Expedia. Klik hier voor booking.com.

Kindvriendelijk hotel Chiang Mai

5. Een heel klein budget hotel met je kinderen in Chiang Mai: Pha Thai House

Dit is wellicht niet het meest fancy hotel in Chiang Mai, maar wel heel budgetvriendelijk en op een goede locatie. Je betaalt tussen de € 40,- en € 50,- per nacht, je kunt je auto parkeren en er is een zwembad. Een prima hotel met een kleiner budget om te verblijven in Chiang Mai. Bekijk hier via ExpediaBekijk hier via booking.com.

Kindvriendelijk hotel Chiang Mai

6. Kindvriendelijk hotel, budgetvriendelijk en toplocatie in Chiang Mai: The Grand Napat

Net buiten het centrum van Chiang Mai: op zo een 5 minuten rijden van de Night Bazaar (leuk met tuktuk te doen), een zwembad, mogelijkheden tot babybedjes, airconditioning, parkeerplaats, flexibele annuleringsvoorwaarden, dit hotel heeft toch wel alles voor je verblijf met kinderen in Chiang Mai! Klik hier voor Expedia. Klik hier voor booking.com.

Kindvriendelijk hotel Chiang Mai

7. Voor de hele lage budgetten, een kindvriendelijk hotel in Chiang Mai: Villa Sanpakoi

Een zwembad, op 3 minuten rijden naar de Night Bazaar (leuk met de tuktuk om daar te gaan eten met de kinderen in de avond), een zwembad, mogelijkheid tot parkeren van je auto, inclusief ontbijt en echt geweldige reviews van andere gezinnen voor dit hotel in Chiang Mai. Bekijk hier op ExpediaBekijk hier op booking.

8. Een kindvriendelijk hotel in Chiang Mai in Thaise stijl: Yaang come village

Dit geweldige hotel bij het centrum van Chiang Mai is compleet in Thaise stijl. Super leuk voor de kinderen en jullie om je accommodatie ook een cultureel tintje te geven. Op 7 minuten lopen van de Night Bazaar (waar je heerlijk met de kinderen kunt avondeten). Bekijk het hotel hier via Expedia. Of klik hier voor booking.

Kindvriendelijk hotel Chiang Mai

9. Een kindvriendelijk, prachtig en luxe hotel in area Chiang Mai: Chino at Nimman luxury boutique

Let op: als je dit hotel op het oog hebt, dan wil je deze snel boeken. Ik ben verkocht door de prachtige en luxe uitstraling van dit geweldig, kindvriendelijke hotel. Ik kan niet geloven dat deze onder de € 200,- per nacht is, misschien een tijdelijk actie!? Bekijk hem zelf maar even via: Expedia.nl (klik hier). Of klik hier voor booking.com.

Kindvriendelijk hotel Chiang Mai

11. Kindvriendelijk hotel aan de rand van Chiang Mai: VC@Suanpaak Hotel & Serviced Apartments

Vlakbij Central Plaza (dit is echt 1 van mijn favoriete foodhallen die ik ooit heb gezin en ook een shoppingmall erbij) vind je dit geweldige kindvriendelijke hotel in omgeving Chiang Mai. Je loopt binnen 1 minuut al naar Central Plaza, ik zou wel weten waar ik elke dag Sushi voor 50 cent haal! Bekijk het hotel hier via Expedia. Of klik hier voor booking.com.

Kindvriendelijk hotel Chiang Mai

12. Midden in het centrum van Chiang Mai een kindvriendelijk hotel: De Chai the Deco Chiang Mai

Een zwembad, 10 minuten lopen van de night bazaar (waar je elke avond heerlijk kunt eten) en 14 minuten van de Sunday Walkingstreet bazaar (leuk voor souvenirs). Een kindvriendelijk hotel in het centrum van Chiang Mai. Bekijk het hotel via Expedia hierOf klik hier voor booking.com.

Kindvriendelijk hotel Chiang Mai

13. Een hotel vlakbij het centrum van Chiang Mai, kindvriendelijk en hoge reviews: Rimping Village Hotel

Een hotel alsnog 11 minuten lopen vanaf de Night Bazaar (of je neemt een tuktuk), 20 minuten vanaf het viiegveld, geweldige reviews en een zwembad. Bekijk dit hotel via Expedia, klik hierOf klik hier voor booking.com.

Kindvriendelijk hotel Chiang Mai

Heb je een groter budget en zoek je een uniek kindvriendelijk plekje? In een bosrijke omgeving? Dan zijn deze hotels in omgeving Chiang Mai meer iets voor jou:

14. Meest kindvriendelijke hotel in Chiang mai: Veranda High Resort Chiang Mai – MGallery

Een unieke locatie met kidsclub, een prachtig zwembad (dit wil je echt!), een sportschool, prachtig uitzicht, gratis parkeerplek (auto huren aangeraden!). Klik hier voor Expedia. Klik hier voor booking.com.

Chiang Mai met kleine kinderen

15. Een uniek, luxe en kindvriendelijk hotel in omgeving Chiang Mai: Veranda High Residence By Veranda Chiang Mai The High Resort

Prachtige bosrijke omgeving, mooie hotelkamers, parkeerplaats beschikbaar, luxe en kindvriendelijk (zoals een kidsclub). Uiteraard een zwembad. Bekijk het hotel hier via Expedia. Of klik hier voor booking.com.

Kindvriendelijk hotel Chiang Mai

Zoek je naar de meest kindvriendelijke en leukste activiteiten om te doen in Chiang Mai? Klik hier voor een overzicht met waardevolle blogs over Chiang Mai.

Of kun je nog wat tips gebruiken voor een vliegreis met kleine kinderen? Klik hier meer reistips met kleine kinderen.