Ben jij opzoek naar kindvriendelijke restaurants/café’s in Chiang Mai (Thailand) met speeltuin? Dan deel ik hier hele gave restaurants die je met je kinderen wilt bezoeken tijdens een bezoek in Chiang Mai.

Wij hebben 2 weken lang geweldige tijd in Chiang Mai gehad en hebben ook ontzettend leuke kindvriendelijke activiteiten gedaan. Deze deel ik in een ander blog met je, onderaan dit artikel vind je een link daar naartoe. 

De leukste kindvriendelijke restaurants in Chiang Mai met speeltuin:

1. Chamcha Café @ Doi Kham (een treehouse restaurant in de natuur van Chiang Mai met uitgebreide speeltuin)
2. Chada Café: heel leuk restaurant voor kinderen tijdens je verblijf in Chiang Mai met speeltuin en mini boerderij
3. Nics Restaurant: een uitgebreide speeltuin voor kinderen en vlakbij het centrum van Chiang Mai
4. Hannah Hahn Cafe; heerlijk restaurant voor een ontbijt met de kinderen in Chiang Mai met binnen- en buiten speeltuin
5. Block and play café: een uitgebreid restaurant met binnen speelgedeelte voor kinderen in centrum van Chiang Mai, vooral voor koffie en zoetigheid
6. Durianism Cafe Nimman: restaurant met een uitgebreide speelhoek voor kinderen in het centrum van Chiang Mai
7. Central Plaza: heerlijk budgetproof eten in de foodhall beneden vlakbij het vliegveld van Chiang Mai en boven een uitgebreid speelgedeelte voor kinderen

Nog 2 leuke restaurants die je echt wilt bezoeken (maar zonder speeltuin):
8. Mitte Mitte in hartje Chiang Mai; het ontbijt in dit restaurant hier is echt heerlijk! Er zijn kinderstoelen, kinderborden en bekers mogelijk.
9. Chomcafe Restaurant: een heel magisch plekje in het centrum van Chiang Mai)

1. Chamcha Café @ Doi Kham (een treehouse restaurant in de natuur van Chiang Mai met uitgebreide speeltuin)

Midden in de natuur in de bergen van Chiang Mai vind je dit geweldige kindvriendelijke restaurant. Van uniek en stijlvol eten, een hele uitgebreide buiten speeltuin voor jong en groter. Een uniek restaurant die echt niet mag missen tijdens je bezoek aan Chiang Mai met kinderen! Qua eten hebben zij hier van alles en ik weet zeker dat er iets tussen zit voor iedereen.

Chiang Mai met kleine kinderen restaurant

2. Chada Café: heel restaurant leuk voor kinderen tijdens je verblijf in Chiang Mai met speeltuin en mini boerderij

Een geweldig gezellig plekje in Chiang Mai om met kinderen wat te eten of drinken. Houd er rekening mee dat er vooral Thais eten is; ik zeg voor ons niet het meest lekkere ontbijt. Maar als je hier komt voor een koffie, wat lekker of een lunch ga je zeker iets vinden wat je lekker vindt. Er is namelijk wel een uitgebreide kaart. De kinderen kunnen dieren voeren, spelen in de speeltuin of lekker rennen over het grasveld. 

Chiang Mai met kinderen restaurant speeltuin

3. Nics Restaurant: een uitgebreide speeltuin voor kinderen en vlakbij het centrum van Chiang Mai

Met je kinderen uiteten in Chiang Mai is bij Nics restaurants ontzettend ontspannend. Om de buiten speeltuin heen is een hele grote speeltuin, er is van alles te eten zowel westers als Thais (wij vonden de pizza’s erg lekker!). En als het regent dan ligt er speelgoed klaar om mee te spelen aan tafel of is er een kleine speelhoek binnen. 

Chiang Mai kindvriendelijk restaurant

4. Hannah Hahn Cafe; heerlijk restaurant voor een ontbijt met de kinderen in Chiang Mai met binnen- en buiten speeltuin

Wij hebben zo vaak hier ontbeten met de kinderen tijdens ons bezoek aan Chiang Mai. Maar eigenlijk hebben ze hier alles; heerlijk ontbijt, lunch, avondeten of ontzettende lekkere koffie met wat lekkers. Een goede speelhoek binnen (vooral met kleine kinderen leuk) en een speeltuin buiten. Als je ontspannend wilt eten met kleine kinderen, dan is dit absoluut een must restaurant!

Chiang Mai kindvriendelijk restaurant

5. Block and play café/restaurant: een uitgebreid binnen speelgedeelte voor kinderen in centrum van Chiang Mai, vooral voor koffie en zoetigheid

Je komt hier met je kinderen echt vanwege het spelen; het eten vonden wij namelijk mwuah. Het speelgedeelte is er wel ontzettend leuk en het is prima goed te doen als je wat zoetigheid wilt en wat wilt drinken. De kinderen kunnen spelen in het restaurant of voor een kleine entréefee spelen in de uitgebreide speelkamer (al is de speelhoek uitgebreid genoeg hoor!). Deze is ook vooral leuk met kleine kinderen (tot ongeveer 7 jaar) tijdens je verblijf in Chiang Mai.

Chiang Mai kindvriendelijk restaurant

6. Durianism Cafe Nimman: een uitgebreide speelhoek in het restaurant voor kinderen in het centrum van Chiang Mai

In het centrum van Chiang Mai vind je dit geweldige café om te bezoeken met je kinderen. Er is boven een uitgebreide speelhoek zodat jij heerlijk rustig koffie kunt drinken en wat lekkers kunt eten. Ze hebben vooral een zoet aanbod, wij vonden het niet heel geschikt voor een ontbijt, lunch of avondeten. 

Chiang Mai kindvriendelijk restaurant

7. Central Plaza Chiang Mai: foodhall beneden en boven uitgebreid speelgedeelte voor kinderen

Veel kraampjes met heerlijk budgetproof eten in de foodhall beneden vlakbij het vliegveld van Chiang Mai en boven een uitgebreid speelgedeelte voor kinderen. In het weekend organiseren zij hier regelmatig leuke kindvriendelijke activiteiten (let op kan super druk zijn met locals dan). Je kunt het heerlijk combineren met even shoppen of alleen naar de foodhall gaan. Sushi voor ongeveer 0,50 cent en het is heerlijk!

Chiang Mai kindvriendelijk restaurant

8. Mitte Mitte restaurant in hartje Chiang Mai

Het ontbijt of lunch in dit restaurant hier is echt heerlijk! Er zijn kinderstoelen, kinderborden en bekers mogelijk. Hier is dus geen speelgedeelte. Maar het is wel ontzettend kindvriendelijk en het eten vonden wij hier het allerlekkerst!!

Chiang Mai kindvriendelijk restaurant

9. Chomcafe Restaurant: een heel magisch plekje om te bezoeken met kinderen in het centrum van Chiang Mai

Dit is een prachtig en magisch concept in het centrum van Chiang Mai: het Chomcafe. Er is geen speelplek, maar het is wel leuk om door de prachtige tuin met (gemaakte) watervallen te bezoeken. Alsof je door een sprookjestuin loopt. Ze hebben er voornamelijk Thais eten (je vindt er vast wat voor de kleine kinderen) en je kunt ook het beste van tevoren reserveren voor Chom 2 (het beste uitzicht).

Chiang Mai kindvriendelijk restaurant

Een aantal geweldige kindvriendelijke hotels in Chiang Mai: 

Bekijk eens deze pagina met alle mogelijkheden in Chiang Mai (klik hier).

Ik heb 3 hotels voor je uitgelicht op budgetvriendelijkheid, locatie en kindvriendelijkheid:
1. Sleep Mai Lifestyle Hotel Thapae
In het centrum vind je dit heerlijke hotel, ontbijt mogelijk en gratis parkeergelegenheid. Op loopafstand van de Night Bazaar (leuk om te eten) of the Sunday Walking street market. Klik hier voor Expedia. Klik hier voor booking.

Chiang Mai met kleine kinderen restaurant

2. Moon Dragon Hotel
In het centrum met parkeergelegenheid, op loopafstand van de Night Bazaar en Sunday Walking street market. Met zwembad en ontbijt. Klik hier voor Expedia. Klik hier voor booking.com.

Chiang Mai met kleine kinderen restaurant

3. Novotel Chiangmai Nimman Journeyhub
Heel budgetvriendelijk in het centrum van Chiang Mai. Kinderbedjes zijn mogelijk en zelfs nanny service. Mogelijkheid tot ontbijt en parkeerplek. Klik hier voor Expedia. Klik hier voor booking.com.

Chiang Mai met kleine kinderen restaurant

Heb je een groter budget en zoek je een uniek kindvriendelijk plekje?
Veranda High Resort Chiang Mai – MGallery
Een unieke locatie met kidsclub, een prachtig zwembad (dit wil je echt!), een sportschool, prachtig uitzicht, gratis parkeerplek (auto huren aangeraden!). Klik hier voor Expedia. Klik hier voor Booking.

Chiang Mai met kleine kinderen

Ben je opzoek naar kindvriendelijke activiteiten in Chiang Mai? Lees dit artikel.

Uren lang heb ik gezocht naar de beste, kindvriendelijke hotels in Chiang Mai. Lees het artikel hier.