19 april 2023 

8 Food Hotspots Buenos Aires (met kinderen)

Buenos Aires is DE stad voor echte foodlovers. Ik heb nergens zo lekker gegeten en koffie gedronken als hier. Niet is het alleen lekker, maar heeft het tig fancy cafe's en restaurants. Hier vind je alle food hotspots die wij in Buenos Aires met onze kleine kinderen hebben bezocht. Wij waren er 6 weken om de lekkerste en leukste hotpots voor jullie uit te proberen.

Wij overnachtten zelf in Palermo, de plek met de meeste hotspot restaurants bij elkaar. 

1. Ispica (ontbijt, lunch, taart en lekkere koffie) - Palermo

Deze hotspot zat bij ons pal voor ons appartement. Wij waren hier dagelijks te vinden, haha. Ze hebben de lekkerste taartjes, maar je kunt er ook terecht voor een heerlijk ontbijt of lunch. Ze hebben aan de zijkant van het gebouw ook een to-go waar je koffie en wat lekkers kunt meenemen. Ze hebben traditionele Argentijnse taartjes, maar ook cheesecake. Heerlijke yoghurt met vers fruit en granola. Of kies een lekkere toast met avocado of parmaham met mozarella. 

De prijzen hier zijn gemiddeld.

hotspots food Buenos Aires

2. La Panera Rosa - Palermo

La Panera Rosa is 1 van de bekendste hotspots van Buenos Aires en deze vind je op meerdere plekken. Wij hebben een paar keer gegeten bij La Panera Rosa tegenover Plaza Armenia (2 speeltuinen en een draaimolen in de middag). Ze hebben hier van alles; ontbijt, lunch, avondeten en taartjes. Van wraps, lekker stukje vlees met aardappels, wafels met fruit of gewoon een lekker bordje fruit met honing (voor de kids deden wij dit) De koffie was lekker, maar niet de lekkerste die we in Argentinie hebben gedronken. 

De prijzen hier zijn gemiddeld.

hotspots food Buenos Aires

3. Le Pain, Quotidien - Recoleta

Als je naar de begraafplaats gaat, dan is dit een heerlijke biologische hotspot! Houd er rekening mee dat de yoghurt ook biologisch gemaakt wordt en anders is dan normale yoghurt. Je moet ervan houden (deze vond ik zelf minder lekker, maar ik kan me voorstellen dat anderen het heel lekker vinden.

Buenos Aires Hotspots restaurants

Prijs is iets bovengemiddeld in Argentinie. 

4. Paris Crepes - Palermo 

Vlakbij Plaza Armenia zit deze heerlijke Hotspot; Paris Crepes. Je kunt heerlijke crepes eten, maar ook veel andere ontbijt of lunch gerechten. Of wat lekkers met een heeeerlijke koffie!

hotspots food Buenos Aires

hotspots food Buenos Aires

5. La Cabrera - Palermo

Dit restaurant is voor een heerlijk diner, een heel goed stukje vlees. En als je tussen 18:00 uur en 20:00 uur hier eet, krijg je 40% korting. Het is een prijzig en populaire hotspot van Buenos Aires. Die 40% is dus heel fijn meegenomen. Nog een voordeel: ze spreken als 1 van de weinige restaurants: heel goed Engels!

hotspots food Buenos Aires

6. Gontran Cherrier - Palermo

Deze geweldige fancy Hotspot ligt ook aan Plaza Armenia (2 speeltuinen en een draaimolen in de middag). Je kunt hier terecht voor wat heerlijk zoets, een pizza, goed stukje vlees of een hele lekkere salade. Hij zit op een gezellig kruispunt in Palermo. 

De prijs is gemiddeld.

hotspots food Buenos Aires

7. Minga Parilla Argentina - Palermo

In Argentinie heb je 2 soorten restaurants: een restaurant en een Parilla. Een Parilla is typisch Argentijns waar ze op de grill je vlees maken. Niet zeggen dat ik heb gezegd dat een Parilla een restaurant is, want volgens de Argentijnen is het niet zo, haha. Dit is zeker een Parilla hotspot in Buenos Aires die je niet wilt missen, wij hebben heerlijk gegeten hier. De prijs is gemiddeld. 

hotspots food Buenos Aires

hotspots food Buenos Aires

hotspots food Buenos Aires

8. Aimé Lounge - Puerto Madero (met kindergedeelte)

Dit is een geweldig restaurant als je kinderen hebt tussen de 2,5 en 7 jaar. Er zit binnen een klein speelgedeelte waar een nanny past op de kinderen die spelen. Het vlees is er ook nog eens super lekker. Zeker waard om te bezoeken na een fijne wandeling over de boulevard.

hotspots food Buenos Aires

Ik hoop dat je iets aan deze tips hebt gehad! Laat het vooral weten als je 1 van deze hotspots bezoekt of als je zelf nog een leuke hotspot hebt. 

Over de schrijver
Moeder van Elena (2019) en Olivia (2022), gek op reizen met de kinderen, unieke dates met de liefde van m'n leven en vooral meer uit het leven halen dan gemiddeld. Levensgenieter en ambitieus.
Reactie plaatsen