Canggu met kleine kinderen, Bali
Bali met kinderen
Adriana Ljubic
Bali met kinderen
01/15/2024
5 min
0

Bali met kinderen? 7 x geweldige activiteiten te doen in Canggu

01/15/2024
5 min
0

Wat gaaf, jij doet een rondreis Bali met je kinderen en wilt eventueel naar Canggu! Misschien heb je al meer gehoord/gelezen over Canggu met kinderen. Canggu heeft 2 kanten: 1. Het is er super kindvriendelijk, want je vindt hier de meeste restaurants met speeltuin. en 2. Het kan er super druk en chaotisch zijn (voornamelijk het verkeer). Maar.. als jij weet waar je heen moet om de rustige plekken te  bezoeken, dan ervaar je Canggu met je kinderen zoveel meer relaxed. En dan kun je vooral meepraten met diegene die verliefd zijn geworden op Canggu.

Wij hebben een geweldige tijd gehad in Canggu, al moest ik wel ontzettend wennen de eerste paar dagen. Wij zijn in totaal 4 weken in Canggu geweest met onze kleine kinderen van 4 en 1 jaar. Ik heb een uitgebreide Bali Moedersgids (100+ pagina's) gemaakt die je hier (klik hier) terug kunt vinden. Enkele tips daaruit deel ik hieronder met je:


Ben jij opzoek naar de leukste activiteiten die er te doen zijn in Canggu tijdens je rondreis met kinderen op Bali? 7 x de leukste activiteiten in Canggu, Bali:

1. The Lawn: Kindvriendelijke beachclub in Canggu
2. Mewali Seseh: geweldige kindvriendelijk restaurant in Canggu
3. Milk & Madu: het populairste (maar leuke) restaurant in Canggu met kinderen en speeltuin
4. Brekkie Bali: restaurant in Canggu voor kinderen met oppas (met korting!)
5. Splash waterpark: heel leuk met kleine kinderen!
6. Tanah Lot Temple: geweldige tempel om te bezoeken tijdens je bezoek in Canggu met kinderen
7. Kindvriendelijke hotels in Canggu op een goede (rustige) locatie)


1. Kindvriendelijke beachclub in Canggu: The Lawn: 

Een heerlijke kindvriendelijke plek in Canggu, er is een ondiep zwembad waarbij je uitkijkt op het strand.Je kunt kiezen om te zitten op het strand of in de beachclub. Wij vonden het heerlijk om op het strand op een bedje te liggen. Je kunt er lunchen of dineren. De minimumspend is € 60,- ongeveer per bed op het strand (verschilt waar je gaat liggen). Je kunt ontbijten bij TimesBeach of Milk and Madu beachroad & meteen door. Vanaf 15:00 uur ong. komen de jongelui vaak en wordt het drukker.

Instagram: Klik hier.
Maps locatie: klik hier.

Canggu met kleine kinderen, Bali

2. Kindvriendelijk restaurant op een rustige plek in Canggu: Mewali Seseh

Afgelegen van de drukte van Canggu, vind je deze heerlijke hotspot met speelplek voor de kinderen voor ontbijt of lunch. De weg op de scooter ernaartoe is al heerlijk. Of als je met de taxi gaat, kleine kans dat je in de file staat!
Instagram: Klik hier.
Maps locatie: klik hier.

Canggu met kleine kinderen, Bali rondreis

3. Restaurant in Canggu voor kinderen met speeltuin: Milk & Madu

Als je even rustig wilt ontbijten en je kinderen lekker spelen in Canggu, dan is dit the place to be. Een populair restaurant (goed om te weten!). Er zijn 2 vestigingen van Milk & Madu: Beachroad en Berewa. Beachroad vind je in dezelfde straat als the Lawn. En Berewa op 10 minuten afstand hier vandaan (vlakbij Splash waterpark). Meteen goede combinaties!

Een heerlijke (westerse) food hotspot met kinderen op een gezellige straat met een leuke speeltuin of Facepainting. Hou je niet van de drukte? Dan zou ik deze zeker overslaan (in de moedersgids vind je tal van dit soort plekken, maar dan rustig, klik hier!).

Instagram: klik hier.
Maps locatie Beachroad: klik hier.
Maps locatie Berewa: klik hier.

Canggu met kleine kinderen, Bali rondreisMilk & Madu Beachroad


4. Restaurant in Canggu voor kinderen met nanny: Brekkie Bali (geweldig leuk!)

Als je zoekt naar een kindvriendelijk restaurant met indoor speeltuin in Canggu EN een oppas, dan zit je bij Brekkie Bali goed. Heerlijke gezonde ontbijtjes of lunch. Op zaterdag hebben zij ook geweldig leuke workshops tussen 10:00 en 12:00 uur. Voor moeders die de Bali Moedersgids hebben krijgen korting bij dit geweldig, kindvriendelijke restaurant (klik hier)!

Instagram: Klik hier.
Maps locatie: klik hier.

Canggu met kleine kinderen, Bali rondreis

5. Leuk om te doen met kleine kinderen in Canggu: Splash waterpark (& outdoor cinemanight)

Als je opzoek bent naar een leuk kindvriendelijk waterpark in Canggu, dan is Splash waterpark de beste optie. Het bekendste waterpark in Waterbom in Kuta, dat is leuk met grotere kinderen. Maar als je kleintjes hebt, dan is dit een topplek in Canggu. Je wordt bediend op je bed, geweldig leuke glijbanen en zwembaden. En op donderdagavond organiseren Finns recreatieclub een outdoor cinema night voor kinderen (Splash Waterpark is hier een onderdeel van). Super leuk om je dag daarmee af te sluiten.

Je kunt prima een buggy hier meenemen voor e.v.t. dutjes, je kunt er eten (lunch en avondeten vind ik meer) en genoeg divers eten voor kinderen. Ontbijten zou je e.v.t. bij het kindvriendelijke restaurant Milk & Madu kunnen doen! Voor het filmschema kun je op de instagram kijken van Splash Waterpark: klik hier.

Maps locatie: klik hier

Canggu met kleine kinderen, Bali rondreis

6. Een tempel in Canggu bezoeken met kleine kinderen: Tanah Lot Temple

Heb je zin in iets cultureels met de kinderen in Canggu? Ga dan naar de populaire en één van de mooiste tempels van Bali: Tanah Lot Temple op ong. 20 min. vanaf Canggu (ligt eraan waar je verblijft, kan tot 40 min. zijn!). Je kunt het beste met eb gaan, anders kun je de temple niet geheel bezichtigen. Dan nog blijft het bezichten (alleen gelovigen mogen echt naar binnen, kleed je alsnog gepast). Neem de kleine e.v.t. in een draagzak mee.

Maps locatie: Klik hier.

7. Kindvriendelijke hotels in Canggu op een goede (rustige) locatie

Voor kindvriendelijke accommodaties/hotels in Canggu kun je kijken op Booking, maar ook zeker via Airbnb. Hieronder vind je een aantal favorieten tijdens je rondreis Bali met kinderen:

Amandaya Canggu:
Meer budgetvriendelijk, meer in het centrum. Voordeel weer is budget en dichterbij verschillende hotspots. Klik hier.

Amar Boutique hotel: 
Niet zo budgetvriendelijk, wel goede (rustige) locatie in Canggu en mooi hotel. Klik hier.

Tip voor reisgadget bij hotel: Deryan Campingbedje voor dreumes en peuters inclusief opblaasbaarbedje (klik hier). Voor meer handige reisgadgets kun je ook dit artikel lezen.


In de Bali Moedersgids vind je meer dan 100+ pagina's waaronder over alleen al Canggu: 14 hotspots met kinderen, 4 favoriete kindvriendelijke beachclubs, 6 leukste activiteiten en spa's. Inclusief 4 bonussen en een gratis Whatsapp moeders groep, met allemaal moeders die naar Bali gaan. Bekijk de Bali Moedersgids hier.

Bali met kleine kinderen


Reacties
Categorieën