Food hotspots Playa del Carmen met kinderen

Ben je opzoek naar fijne restaurants in Playa del Carmen met kinderen? Dit waren onze favoriete restaurants / beachclubs om te bezoeken met kinderen:

1. Lido Beachclub met speeltuin

Er is mogelijkheid voor een kindermenu. Het eten is heerlijk! Dit was zeker op #1 onze favoriet waar wij regelmatig terug kwamen.

Playa del Carmen Mexico activiteiten met kinderen en baby

2. Lara & Luka

 Een plek die wij als tip van een local gezin kregen, als fijn restaurant met kinderen in Playa del Carmen. Ze hebben hier een heerlijk ontbijt zeiden ze. Wij waren hier wat later op de dag en namen een lunch, welke ook heerlijk was. De dames kregen een kleurplaat en kleurtjes. En ze hadden de ruimte om wat rond te lopen (wij zaten buiten, achter het restaurant). 

3. Chez Céline op 5th Avenue

Voor een ontbijt of lunch kun je hier echt heerlijk eten. Van de lekkerste (gevulde) croissantjes, ontbijt voor de kinderen als heerlijke ei gerechten en sandwiches. 

4. Kies een restaurant op 38th street 

Op 38th street vanaf 5th avenue richting het strand zitten een paar hele leuke jungle achtige vibes restaurants. Aan de rechterkant vind je ook een mini cenote met kleine schildpadjes. Als je hier niet gaat eten, dan is dit alleen al leuk om te zien. Dit strand had overigens ook nog eens weinig zeewier toen wij er waren, maar dat kan verschillen per dag helaas. 

5. Frozen Yoghurt 

Dit zit op 38th street en was zo ontzettend lekker. Ze hebben maar 3 smaken, maar absoluut het proberen waard!

6. Café Antoinette

Oh, deze was zo ontzettend lekker! Zij hebben de lekkerste taartjes en zeker een aanrader om koffie te drinken met een taartje of je ontbijt met de kinderen hier te doen. Ze hebben een kinderontbijt (leuk!) en er is mogelijkheid om een kleurplaat met kleurtjes te krijgen. Dit was mijn favoriete ontbijtplek!

Food hotspots playa del carmen met kinderen

Food hotspots playa del carmen met kinderen

7. Ijsje bij Amorino op 5th Avenue

Dit ijsje krijg je als je een hoorn neemt, in de vorm van een roos. Je kunt 5 verschillende smaken kiezen en je kies of je small, medium of large wilt. Je betaalt voor een large een goede € 7,00. Maar hij is heerlijk! Zeker het proberen waard.

Food hotspots playa del carmen met kinderen

Ga je binnenkort vliegen met de kinderen? Bekijk het blog handige vliegtips met kinderen hier.

Over de schrijver
Moeder van Elena (2019) en Olivia (2022), gek op reizen met de kinderen, unieke dates met de liefde van m'n leven en vooral meer uit het leven halen dan gemiddeld. Levensgenieter en ambitieus.
Reactie plaatsen