Je zit hier goed voor de beste kindvriendelijke hotels in Lissabon & omgeving. Lissabon is DE beste citytrip om te doen met kinderen! Er zijn tal van speeltuinen door het centrum, kindvriendelijke uitjes en restaurants. 

Zoek jij naar de leukste en beste kindvriendelijke hotels in Lissabon?

1. De verschillende gebieden waar je het beste met kinderen in Lissabon kunt overnachten in hotels
2. Lissabon centrum kindvriendelijke hotels / overnachtingen
3. Caparica, net over de brug bij Lissabon: alle kindvriendelijke hotels
4. Cascais, de badplaats dichtbij Lissabon: alle kindvriendelijke hotels

1. De verschillende gebieden waar je het beste met kinderen in Lissabon kunt overnachten

1.1 Overnachten in hotels met kinderen in Lissabon centrum
Het kindvriendelijke hotel uitlopen en direct in het centrum zitten. Heerlijk voor een echte citytrip in Lissabon met kinderen. Het voordeel: alles is dichtbij en je vindt op loopafstand genoeg speeltuinen en kindvriendelijke restaurants. Het nadeel: de kindvriendelijke overnachtingen zijn prijzig, vaak zonder extra faciliteiten zoals een zwembad en klein. En tijdens een citytrip Lissabon met kinderen is een zwembad wel een fijne toevoeging.

1.2 Cascais; een kindvriendelijke badplaats op rij-afstand van Lissabon
Een super leuke kindvriendelijke badplaats om te overnachten in prachtige hotels. Op zo een 20 – 30 minuten van het centrum van Lissabon vind je: Cascais. Leuke kindvriendelijke hotels, heerlijke stranden en echt zo een cozy centrum. Oh en niet te vergeten een gigantisch park met speeltuinen, schildpadden en topplekken om te picknicken. Cascais is wel alsnog een prijzige plek, een luxe badplaats. Maar een mooie toevoeging aan je citytrip Lissabon met kinderen, als je deze wilt combineren met stranddagen. En als je ook graag Sintra (aanrader!!) wilt bezoeken, op 20 minuten vanaf Cascais.

1.3 Caparica; een topplek voor overnachtingen met kinderen in hotels vlakbij Lissabon
Je steekt de brug over en je bent in Lissabon! Op zo een 10 minuten rijden vanaf het centrum van Lissabon; vind je deze kindvriendelijke overnachtingsplek. Leuke strandtentjes, surfstrandjes en een enorm park met meerdere speeltuinen. Overnachten met je kinderen hier is iets meer budgetvriendelijk dan in het centrum van Lissabon in een hotel, terwijl je makkelijk met de auto of Uber naar het centrum van Lissabon rijdt. 

Kindvriendelijk hotel Lissabon met kinderen

2. Lissabon centrum kindvriendelijke hotels en appartementen

Mijn favoriete overnachtingen met kinderen in het centrum van Lissabon:
2.1. Er zijn 2 Martinhal hotels. 1 echt midden in het centrum en 2 iets ernaast (vlakbij leuke activiteiten zoals het Ocenarium en deze heeft een zwembad). Beiden beschikken over een speelhoekje voor kinderen.
2.1.1. Martinhal midden in het centrum – klik hier
2.1.2. Martinhal Lisbon Oriente (met zwembad) – 
Klik hier 

2.2. Home Out Rooms & Apartmens: een budgetvriendelijke overnachting met kinderen, beetje bovenin van Lissabon centrum; makkelijk het O.V. pakken naar verschillende plekken en een kinderbedje ter beschikking; Klik hier

2.3. Libere Lisbon Principe Real: kindvriendelijk overnachten in een appartement op een toplocatie; op 3 minuten afstand van Jardim do Principe Real (mijn favoriete centrum speeltuin!) en op zaterdag staat hier markt (leuk om te bezoeken). De overnachting heeft een extra slaapbank en kinderbedje op verzoek beschikbaar: Klik hier

2.4. Gonzalo’s Guest Apartments – Luxury Baixa; een toplocatie waarbij veel op loopafstand is. Een kinderbedje is beschikbaar. Een mooi verzocht appartement voor een goede prijs in hartje Lissabon: klik hier.

Kindvriendelijk hotel Lissabon met kinderen

Nog 3 extra opties:

Tejo River View Apartment Near Belém: klik hier
Swimming pool Apartment Central Lisbon: Klik hier
Chiado Camoes Apartments Lisbon: Klik hier

Een meer unieke en rustige, kindvriendelijke overnachting in een hotel tussen Cascais en Lissabon in Lisbon Country Villa: klik hier

3. Alle kindvriendelijke hotels vlakbij Lissabon: in Caparica net over de brug

Kindvriendelijk hotel Lissabon met kinderen

Mijn favoriete overnachtingen/hotels met kinderen vlakbij Lissabon:

3.1 Caparica Sunny House 2 : een heel budgetvriendelijke overnachting met kinderen vlakbij Lissabon en de stranden van Caparica. Let op: er is 1 slaapkamer, maar kinderbedjes en slaapbank zijn beschikbaar. Klik hier

3.2 Crowne Plaza: op 20 minuten rijden van Lissabon vind je dit kindvriendelijke hotel met een zwembad, een kinderkamer met speelgoed, dichtbij stranden/strandtentjes EN dichtbij een geweldig groot park met 3 uitgebreide speeltuinen. Klik hier

3.3 Quita Tagus: een hotel tussen Caparica en Lissabon in vind je in een mooie en rustige omgeving; deze kindvriendelijke overnachting met zwembad. Je pakt vanaf hier makkelijk de uber of huur een auto (gratis parkeren bij het hotel). Een groot tweepersoonsbed en kinderbedje beschikbaar Klik hier.

3.4 Costa de Caparica; ik denk dat we deze kunnen beoordelen als een hotel op de beste locatie in area Caparica met kinderen. Zowat aan het strand en heel dichtbij het park met speeltuinen. Binnen 20 minuten met de auto/uber ben je in het centrum van Lissabon. Klik hier.

4. Alle kindvriendelijke hotels en appartementen dichtbij Lissabon in Cascais:

Mijn favoriete overnachtingen met kinderen in deze geweldige badplaats vlakbij Lissabon:

Kindvriendelijk hotel Lissabon met kinderen

4.1 Lawrence House – Deluxe – Cascais: een geweldig lage prijs voor deze kindvriendelijke hotel, met zwembad. Op 7 minuten vanaf Cascais centrum, 35 minuten vanaf midden centrum Lissabon en 20 minuten naar Sintra. Klik hier.

4.2 Luxury apartment near Cascais Town & Marina; een heerlijke overnachting in een appartementencomplex vlakbij het centrum van Cascais, met gratis parkeergelegenheid. Klik hier.

4.3 Casa Laranja Boutique House: wat een geweldig leuke, kindvriendelijke hotelachtige accommodatie vlakbij Lissaboon, Cascais en Sintra. Absoluut dikke aanrader, heerlijke combinatie van alles wat Lissabon en omgeving te bieden heeft. Klik hier.

4.4 Onyria Quita da Marinha hotel; wauw wauw wauw, zoek je een kindvriendelijk hotel in een groene omgeving, met veel mogelijkheden voor kinderen zoals een kidsclub en geweldig zwembad; dan is dit de perfect overnachting vlakbij Lissabon met kinderen. Je kunt er gratis parkeren. Klik hier

4.5 Sheraton Cascais Resort; een hotel als je meer luxe zoekt en meer dan 2/3 overnachtingen naar Lissabon afreist. Op 35 min. ben je in het centrum van Lissabon en op 20 min. van Sintra. Perfecte combi van citytrip, ontspanning en luxe. Het Sheraton heeft ook leuke kindvriendelijke activiteiten op zondag meestal. Klik hier

Heb je mijn blog al gelezen over 19 kindvriendelijke activiteiten in Lissabon en omgeving? Lees hem hier anders (klik hier)!